nyheder Fantastiske Island: 10 af de bedste ting at lave i Island

Alle artikler

Fantastiske Island: 10 af de bedste ting at lave i Island

Nordlys, varme kilder og smukke vandfald byder dig velkommen til Island, et af verdens mest magiske rejsemål.

Hvad er det der gør Island så populært blandt turister? Når man kigger ned over denne liste, er svaret enkelt. De 10 topattraktioner i Island, svarer til hvad mange drømmer om at opleve på en hel jordomrejse. Der er bare så mange aktiviteter og fantastiske steder, at Island er en destination, som er svær at overse.

Download vores app

Find billige flybilletter til Reykjavik

Find hotel/hostel/lejlighed på Island

1. Dyp dig i Myvatns varme kilder

Selvom den blå lagune får al opmærksomheden, er der i virkeligheden mange andre smukke (og billigere) varme kilder i Island. I den nordlige by Myvatn får du en virkelig autentisk oplevelse af at sidde i det varme blå islandske kildevand uden de store menneskemængder eller store omkostninger.

2. Slå lejr ved foden af ​​Skogafoss

Med det overvældende antal af fantastiske vandfald i Island, er det svært at vælge en favorit. Men Skogafoss, er helt særligt, fordi du får mulighed for at komme helt tæt på. Og det bedste af det hele er, at du kan stille dit telt op ved foden af det store vandfald og nyde udsigten, så længe der er dagslys.

Læs mere: Verdens 10 mest spektakulære vandfald

3. Bestig tårnet af Hallgrimskirche i Reykjavik

Islands berømte kirke er ikke blot det mest interessante stykke arkitektur i landet, kirken giver også den bedste udsigt over Reykjavik nedenfor. Du kan enten klatre op ad tårnets mange trappetrin, eller hvis du er mere mageligt anlagt, kan du også tage elevatoren.

4. Se gejserne sprutte i Geysir

Den oprindelige gejser, som Geysir er opkaldt efter, sprøjter vand ikke mere, da gejserens udspring ifølge eksperter er blevet stoppet med sten, som turister har kastet i vandet. Men der er uden tvivl stadig masser af aktivitet sker i området. En af gejserne skyder 10 meter op i luften hvert sjette minut, så du får med garanti syn for sagen.

Læs mere: Foto serie: 7 af verdens mest vidunderlige naturfænomener

5. Mærk kraften fra ​​Dettifoss

Der er ingen steder i Island, der vil få dig til at føle dig ligeså lille og ydmyg som Dettifoss. Dette kraftfulde vandfald løber dramatisk ned i en smal kløft med et gigantisk brøl. Det er svært ikke at føle sig imponeret, når man ser dette majestætiske vandfald med egne øjne.

6. Overnat i et gammeldags islandsk tørvehus

I hele landet er der gamle islandske tørvehusene, der er blevet lavet om til pensionater. Et af de bedste er Fljotsdalur, som har græstag, bålplads og en udendørs bruser, så du kan bade under stjernerne, eller, hvis du er heldig, nordlyset.

7. Dyk ved kontinentalpladerne

Island er måske nok det sidste sted, du ville finde på at dykke. Men skønheden ved dette land er netop, at det er umuligt at vide, hvad man kan forvente sig. Dykkere og snorklere valfarter til Silfra-forkastningen, som hævdes at være det eneste sted på jorden, hvor man kan dykke mellem to kontinentale plader. Det hævdes også, at du her finder det klareste vand i verden med en sigtbarhed på over 100 meter.

8. Se isbjerge ved gletsjerlagunen

Det bedste sted i hele Island at se solnedgangen er ved Jokulsarlon-lagunen der blandt turister er kendt som gletsjerlagunen. Her vil du se aftenlyset danse i et farvespil gennem hundredevis af isbjerge, der driver gennem søen.

9. Oplev nordlyset

Med det konstant skiftende vejr i Island, er der aldrig rigtig en garanti for, du vil se stjerner eller nordlyset. Men hvis du oplever klar himmel, er der få steder på planeten, hvor det er bedre at opleve dette fantastiske fænomen.

Læs mere: 6 bedste steder at se fortryllende Nordlys

nordlys

10. Oplev bagsiden af Seljalandsfoss

Det der gør Seljalandsfoss til noget helt særligt er, at det er et af ​​de eneste vandfald i Island, som du kan komme om bag ved. Det er en helt unik oplevelse, at krybe om bag vandfaldet og i sandhed opleve de gigantiske vandkaskader, der hamrer ned over fjeldet.

Find billige flybilletter til Reykjavik

Find hotel/hostel/lejlighed på Island

Få mere rejseinspiration og flere rejsetips:

De 12 smukkeste steder i Norges natur

Nordens 10 mest magiske steder

Få de bedste flypriser med Skyscanners prisagent

*Offentliggjort oktober 2016. Opdateret januar 2017. Priserne er korrekte på dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.