nyheder Black Friday Flybilletter 2018

Alle artikler

Black Friday Flybilletter 2018

Black Friday 2018 finder sted den 23. november. På Skyscanner får du et overblik over flyselskabernes bedste flytilbud, og vil kunne finde billige Black Friday flybilletter.

Black Friday 2018 er fredag d. 23 november! Find billige fly, super tilbud på flybilletter og find de bedste tilbud fra flyselskaber og rejsebureauer, og benyt dig af Black Friday på flybilletter 23. november 2018:

Hvad er Black Friday?

Black Friday har sin oprindelse i USA, og er navnet på dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving. I begyndelsen blev udtrykket anvendt til at beskrive den megen trafik, og de mange fodgængere, der myldrede rundt dagen efter Thanksgiving Day. Siden slutningen af 1970’erne, har Black Friday været forbundet med starten på juleindkøbene, og i dag er Black Friday kendt som Amerikas største shopping- og udsalgsdag.

Black Friday i Danmark

I Danmark opstod begrebet Black Friday i mindre skala omkring 2010, men blev ikke rigtigt stort før 2013. Mange danske detailkæder og e-handelsfirmaer tilbyder nu specielle Black Friday tilbud, og danskerne er blevet ret så dygtige til at jagte billige Black Friday tilbud. God jagt med at finde de bedste tilbud på Black Friday flyrejser!

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.

Kort