nyheder Billige flybilletter til USA 2019

Alle artikler

Billige flybilletter til USA 2019

Find billige flybilletter til USA. USAs storbyer og store naturoplevelser venter. Fra New York og Boston på østkysten, til solvarme Miami og Los Angeles, og vinmarkerne i San Jose. Find billige flybilletter til USA her.

Billige flybilletter til USA – Tips til Top 10:

1. New York City, New York

Frihedsgudinden. New York skyline fra vandet. Aftenlys.

Billige flybilletter til USA inkluderer NYC. New York City byder på et hav af aktiviteter og oplevelser. Der er de kendte must-see’s som MOMA og Empire State Building. Er du til trendy New York, så skal du til Brooklyn og Williamsburg. Her vrimler det med lækre spiserier, øko øl bryggerier, gallerier, og alt det gode. Besøger du New York forår, sommer eller efterår, så tag på Hudson River Cruise. Det er en forfriskende oplevelse at se New York fra vandet. Der tilbydes også en længere tur langs Hudson Rivers vigtige historiske landmærker, og du kan opleve charmerende Up State New York. Læs mere om oplevelser i NYC: 20 bedste oplevelser i NYC: 10 klassikere, 10 insidertips.

Find billige flybilletter til New York

2. Los Angeles, Californien

udsigt over LA.Orange solnedgangslys. Højhuse med myriader af lys.

Los Angeles syder og bobler af liv, kultur og vibrerende natteliv – og strandliv. Denne enorme by er du nødt til at leje en bil, for den offentlige transport er ikke specielt effektiv. Besøg Venice Beach og nyd Stillehavsbølgerne. Oplev Muscle Beach, og få et chok over de mange Arnold Schwarzenegger lookalikes (af begge køn). Smut forbi Getty centeret, gå tur på Hollywood Walk of Fame. Selvom du ikke er filmfan, er dette en så stor del af LA, at du er nødt til at se det. Ikke mindst pga de forskellige “entertainers”, der er klædt ud som superhelte, af varierende kvalitet. Besøg også Universal Studios og Griffin Park., Vil møde LA’ s kreative sjæle, så finder du dem, øko restaraunter, fede spillesteder og vintagebutikker, i fx Silver Lake bydelen. Mere om LA: Top 10 ting at opleve i Los Angeles.

Find billige flybilletter til Los Angeles

3. Miami, Florida

Træhus for livreddere, farverigt. På stranden, med solopgang.

Miami’s sydamerikanske stemning præger denne solrige og varme by. De mange cubanere, og andre med sydamerikanske rødder, sørger for en helt særlig atmosfære. Strandene ved Miami er i verdensklasse, og her mange spændende ting at udforske. Gå tur blandt 960 smukke pastelfarvede bygninger i Art Deco District. Besøg de mange moderne kunstgallerier og museer. Tag til Lincoln Road for ‘upmarket shopping’ på Miami’s svar på Fifth Avenue. Udflugtsmål: I Orlando finder du forlystelsesparkerne Universal Studios og Disney World. Eller tag til det berømte sumpområde Everglades, og se krokodiller mens du cruiser i en airboat. Hold fingrene indenfor bådkanten! Mere om Miami: 10 store oplevelser i Miami

Find billige flybilletter til Miami

4. San Francisco, Californien

Fin rød sporvogn på stejl gade i San Francisco. Kig til vandet.

Find billige flybilletter til USA. Besøg ‘San-Fran’. Beatniks, bjergtagende natur og vilter storby. San Francisco er New Yorks lidt flippede fætter. Hér blomstrede hele beatnik kulturen op. Besøg Golden Gate, kør med sporvognen. Far vild i byens legendariske og enorme Chinatown. Se sælerne baske sig i solen på molerne ved havnen. Du kan se byen fra vandet på den smukke San Franciso Bay. Enten med almen turistbåd eller på spændende Whale Tour. Byen har trendy spisesteder i alle prisklasser. Nogle af verdens bedste tacos finder du i San Francisco. Kom helt tæt på San Francisco i denne insiderguide: San Francisco guide: 21 insidertips fra de lokale.

Find billige flybilletter til San Francisco

5. Chicago, Illinois

Smuk fuldmåne over Chicagos skyline. Højhuse med tusindvis af lys. Nat.

Besøg Chicago med billige flybilletter til USA. USAs tredjestørste by er en boblende kulturby, der ligger smukt ved den enorme Lake Michigan. Byen er kendt for sin utrolige arkitektur, og sit enorme udbud af kultur og sport. Chicago er også kendt for sine vilde 30’ere med gangsterkrige og Al Capone. Og så er byen berømt for sine helt særegne kulinariske udbud. Deep-dish pizza, den berømte Chicago Dog (kongen af hotdogs), og dens verdensberømte pastrami sandwich. Denne overflod af muligheder af street food er et sandt billede på Chicagos utroligt multikulturelle menneskemix. Mere om Chicago: 10 af de bedste oplevelser i Chicago.

Find billige flybilletter til Chicago

6. Washington, D.C.

Lincoln Memorial, National Mall om natten. Smukt oplyst. Orange måne på himlen.

Washington DC er naturligvis hjem for ikoniske seværdigheder som Det Lincoln Memorial og National Mall. Men byen byder også på kultur og international gastronomi. Her er et mangfoldigt natteliv, med smarte natklubber og jazzede barer. Udforsk både de smukke monumenter, men også de grønne parker. Heriblandt den store Rock Creek park. Du kan også shoppe. Eller udforske byens helt særlige kvarterer som Little Ethiopia, Little Vatican og Georgetown. Bliv sporty, oplev en stor sportsbegivenhed. Gerne,med byens stolthed, Washington Redskins, der har vundet 5 NFL mesterskaber. Mere om Washington: 10 ting du kan lave i Washington

Find billige flybilletter til Washington D.C.

7. Boston, Massachusetts

Statue af uafhægighedshelten Paul Revere på hest. Midt i fin bypark.

Billige flybilletter til USA. Til byen hvor USA fødtes. For Boston er USAs vugge. Her i området blev den amerikanske uafhængighedskrigs mest legendariske slag udkæmpet. I Paul Revere Mall knejser den amerikanske uafhængighedshelt Paul Revere på sin hest, højt på sin søjle. Og byen emmer af historie. Det kan bestemt anbefales at tage på en tour langs Freedom Trail. Fx med Freedom Trail Foundation, der har tours med alle temaer fra højforræderi til frihedskamp. Andre seværdigheder tæller JFK Museum, Museum of Fine Arts, Gardner Museum og Fanuil Hall. Besøg det smukke Harvard University, eller oplev sportsbegivenheder i legendariske Fenway Park. Og så har Boston virkelig nogle dejlige spisesteder og barer. Cheers, anyone?

Find billige flybilletter til Boston

8. Las Vegas, Nevada

Udsigt over Las Vegas' vilde skyline. Pink, gulde, røde lys, tusindvis. Højhuse, skøre huse, et fake eiffeltårn. Aften.

Besøg Las Vegas med billige flybilletter til USA. Vegas behøver næsten ingen introduktion. Hér har du verdens største pinball-maskine som by! Glitrende, vild, overdrevet amerikansk. Las Vegas er så speciel, at du ikke kan undgå en oplevelse for livet. Her er masser af pools at køle af i. Tag på udflugter ud i den omkringliggende storslåede natur. Og så er her både muligheder for at spille, og observere. Bare nyde det vanvittige liv, der udspiller sig for øjnene af dig Overalt i dette blinkende mekka af en by. Se meget mere om alt det der IKKE er spil i Las Vegas lige her: De bedste alternative ting i Las Vegas.

Find billige flybilletter til Las Vegas

9. Seattle, Washington State

Spaceneedle lyser som af guld i aftenlys. Højhuse med tusinder af lys bagved. Udsigt over Seattle, og bjergene bagved.

Seattle er berømte for sin ikoniske Space Needle bygning, der er byens vartegn. Herfra kan du nyde en spektakulær udsigt over byen. Og se den omkringliggende smukke natur. Det anbefales at afsætte i alt fald én dag til at tage udenfor byen. Oplev den nord-amerikanske natur. I byen kan du tage på Seattle Coffee Crawl. På den besøger du 6 af byens mest ikoniske coffee shops. Byen har mere end 1000! Tag på færgetur (35 min) til spændende Bainbridge Island. Seattle er en kreativ by med skæve oplevelser. Hvad med en tyggegummimur (Gum Wall), Pop Museum of Pop Culture, eller Chihuly Gardens and Glass – en helt verden af farvestrålende glas. Billige flybilletter til USA? Seattle er et godt valg!

Find billige flybilletter til Seattle

10. San Jose, Californien

To glas rødvin, en tallerken med ost og parmaskinke. I baggrunden vinmarker, der strækker så langt øjet rækker.

San Jose er Californiens tredjestørste by. Byen er ‘hovedstad’ for Silicon Valley. Her ligger alle de verdensomspændende IT-virksomheders hovedkvarterer. Millionbyen er omgivet af enestående natur. For vinelskere er denne egn en gave fra himlen. San Jose ligger nemlig omkranset af nogle af USA’s, for ikke at sige verdens, bedste vingårde. Kun 20 minutters kørsel fra downtown San Jose ligger Santa Cruz’ smukke bjerge. Her finder du legendariske ‘wineries’ som Ridge Vinyards og Mountain Winery. I Santa Clara Valley finder du Clos LaChance Winery og Guglielmo Winery, der tilbyder vin og musik. I downtown San Jose, kan du nyde dejlige dråber hos Vino Vino.

Find billige flybilletter til San Jose
Kort