nyheder Billige flybilletter til Europa 2019

Alle artikler

Billige flybilletter til Europa 2019

Find billige flybilletter til Europa Top 25 destinationer. Europa er fantastisk. Derfor er der god grund til at tage et kig på denne liste, og finde billige flybilletter til favoritbyer i Europa. Du kan opleve alt fra store historiske seværdigheder til smuk natur, dejlige strande, romantik og gourmetmad. Få rejsetips nedenfor listen.

Billige flybilletter til Europa – top 25 destinationer. Rejsetips under listen


Inspiration og tips til Europas Top 10 destinationer:

1. London

Big Ben. Find billige flybilletter til Europa. FInd billige flybilletter til London.

Du finder nemt billige flybilletter til Europa, herunder London. Det engelske pund ligger lavt. Derfor kan du shoppe amok, spise lidt dyrere (i pund) end du plejer, og forkæle dig selv lidt mere. Londons fantastiske storby vrimler af oplevelser. Fra kultur og historie, som Tower of London og Buckingham Palace, til moderne kunst på Tate. Derudover smukke parker, cool pubs og clubs, og dejlige markeder at udforske. Vil du lidt ud af byens larm og tumult, finder du i vest den enorme Kew Gardens botaniske have, eller du kan sejle på Themsen, og se byen fra vandet. Læs mere: 5 cool og anderledes markeder i London du skal besøge.

Find billige flybilletter til London

2. København

Nyhavn. Find billige flybilletter til Europa. FInd billige flybilletter til København. Nyd denne skønne bys mange eventyr!

Billige flybilletter til Europa, omfatter også vores spændende hovedstad. København har vokseværk. Derfor får den danske hovedstad den ene fine turist-pris efter den anden. Her er trygt, her er spændende, og at komme rundt er nemt. Besøg historiske sights som Amalienborg og ruinerne under Christiansborg. Nyd byens parker, fra den fine Kongens Have til den nye Nørrebro Park med den Røde Plads. Tag til Ørestad og se ny arkitektur. Nyd det gamle Københavns små stræder og torve. Nyd de dejlige spisesteder, København får flere og flere af. Du finder også skønne design- og unika butikker, kultur på byens teatre, museer og musiksteder. Besøg fx Nationalmuseet eller Dansk Design Museum. Vil du udforske anderledes sider af København, så læs med her: Alternativ guide til København – insidertips.

Find billige flybilletter til København

3. Malaga

Udsigt over Malaga. Find billige flybilletter til Europa. FInd billige flybilletter til Malaga Nyd denne skønne bys mange eventyr!

Malaga. Endnu en god grund til at benytte de billige flybilletter til Europa. Strand, drinks, lækker mad, sol, afslapning – dét er alt sammen garanteret med en tur til Malaga. Men udover placeringen ved det smukke hav, så har Malaga masser af andet at byde på. Malaga rummer en lang række skønne historiske sights. Fx den smukke domkirke, fønikiske ruiner, borge, og en fantastisk botanisk have. Vi har bedt en lokal livsnyder om de allerbedste insidertips. Find billige flybilletter til Malaga, og se hvad Malaga gemmer på lige her: De bedste oplevelser i Malaga.

Find billige flybilletter til Malaga

4. Barcelona

Gaudi parken. Find billige flybilletter til Europa. Find billige flybilletter til Barcelona. Nyd denne skønne bys mange eventyr!

Barcelona er en by med temperament. Gotiske bygninger står ved siden af moderne kunst. Du kan ikke undgå at se Gaudís utrolige mosaikker der dekorerer hele byen. Og der er kilometervis af uberørt kystlinje at slentre sammen på, ind i solnedgangen. Den legendariske ufærdige kirke Sagrada Familia skal besøges. Din entrébillet går faktisk direkte til at få færdigbygget dette mesterværk. Besøg også Gaudi House Museum, og vær opmærksom på at du kan købe en samlet billet til disse to steder. Besøg det fascinerende Picasso Museum, og nyd derefter en dejlig middag – besøg fx den lille restaurant juvel La Vinateria del Call, i det gamle jødiske kvarter i Barcelona. Find billige flybilletter til Europa. Vælg Barcelona. En by med varme farver og funklende lys. Flere tips: Top 10 ting i Barcelona.

Find billige flybilletter til Barcelona

5. Paris

Champs-Élysées. Find billige flybilletter til Europa. Find billige flybilletter til Paris. Nyd denne skønne bys mange eventyr!

Vi ved at det er en kliché at sige at lysets by er et af de mest romantiske steder på jorden. Men det er sandt! Paris er blandt de byer, du ofte finder, når du søger efter billige flybilletter til Europa. Med sin parisiske charme og ikoniske monumenter; Notre Dame, Tour Eiffel, Triumfbuen. Med sin særlige arkitektur, sine svungne smedejernsbalkoner med udsigt til byens tage. Stierne ved smukke Seinen, byens lys – Paris skabt for elskende. Glem ikke en picnic vedbredden af Seinen eller ved Place des Vosges, Alt du behøver er vin, en friskbagt baguette fra kvarterets boulangerier, og et godt stykke ost. Benyt dig af de billige flybilletter til Europa, og udforsk Paris. Vi hjælper vi dig med at finde hemmeligheder i Paris, lige her i artiklen: Insiderhemmeligheder i Paris .

Find billige flybilletter til Paris

6. Billund

Legoland. Find billige flybilletter til Europa. Find billige flybilletter til Billund Nyd denne skønne bys mange eventyr!

Billund er indgangsporten til Jylland, for flyrejsende. Det er absolut muligt at finde gode, billige flybilletter hertil. I selve Billund kan du naturligvis opleve verdensberømte Legoland. Måske vil du leje bil i Billund lufthavn, og tage på Jyllandsturné. Du kan besøge det brusende Vesterhav ved Hvide Sande, eller de smukke søer ved Silkeborg. Fra Billund kan du udforske hele Jylland: Hærvejen, idylliske landskaber, små byer, store skove, høje bakker, smukke søer – og det livlige byliv, mad, kunst og musik. Få inspiration til hvad du kan opleve i Jylland her: Fantastiske Jylland – strande, byer, oplevelser .

Find billige flybilletter til Billund

7. Istanbul

Den blå moske, Istanbul.Find billige flybilletter til Europa. Find billige flybilletter til Istanbul.

Find billige flybilletter til et eventyrligt sted. Istanbul er magisk. Vi ved godt at Istanbul ikke helt er Europa, men har valgt at tage den med. Der er kort rejsetid hertil. Og mange rejsende fra Europa besøger Istanbul. Denne storby er i toppen sammen med London, New York og Paris. Byen ligger smukt på begge sider af det dybblå Bosporus stræde, Istanbul er stedet hvor Europa smelter sammen med Asien. Du kan opleve moderne kunst på Istanbul Moderne Museum, og byzantiske mosaikker i Vor Frelsers Kirke i Chora. Oplev Topkapi Paladset. Tag på jagt i den store bazaar, eller bliv bjergtaget over den utrolige Blå Moské. Byen er også hjemsted for fest-kvarter Beyoğlu. Et kvarter, der byder på barer i verdensklasse, som det passer sig for en metropol med ca. 15 millioner indbyggere.

Find billige flybilletter til Istanbul

8. Palma de Mallorca

Krystalklart hav, fine hvide klipper. Find billige flybilletter til Europa. Find billige flybilletter til Palma.

Palma de Mallorca er en spændende by. Du kan udforske både byen Palma og hele øen, efter at have landet i Palma lufthavn. Mallorca har de smukkeste strande og lækreste klare vand, og så er det en ø hvor alt handler om livsnydelse: Sip en kølig vin, nip til dugfriske oliven, og få pulsen helt ned. Nyd det glitrende hav, men nyd også Mallorca’s vidunderlige natur inde i landet. Tag fx på scootertur, tag på vinsmagning (ikke for meget hvis du er på scooter!), og udforsk sider af øen du ikke kender. Lej en scooter hos fx [Bullimoto], og få vind i håret, mens du udforsker denne inspirerende ø, og byen Palma. Find billige flybilletter til Europa – vælg Palma! Se mere om oplevelser i Palma: 11 ting du skal opleve i Palma de Mallorca.

Find billige flybilletter til Palma de Mallorca

9. Berlin

Loppemarked i Berlin. Find billige flybilletter til Europa. Find billige flybilletter til Berlin.

Berlin er fantastisk at besøge året rundt. Og byen dukker ofte op, når du søger efter billige flybilletter til Europa. Mange af Berlins torve ligger omkring små plæner, omkranset af hyggelige cafeer og trendy barer. Kulturudbuddet i Berlin er enormt. Her er alt fra historie til kunst, musik, markeder, byliv, gourmetmad og meget mere. Om du er til Museumsinsel med sit klassiske kulturudbud, eller til Kreuzberg og Neuköllns frontrunning kunstscene, så er byen fuld af oplevelser. Samtidigt er Berlin overraskende prisvenlig. Her er masser af gratis oplevelser også, se vores insider guide, med tips fra vaskeægte berliner: Insiderguide: 10 bedste ting i Berlin.

Find billige flybilletter til Berlin

10. Rom

Trevifontænen, Rom. Loppemarked i Berlin. Find billige flybilletter til Europa. Find billige flybilletter til Rom.

Find billige flybilletter til Rom, og dyk ind i den evige stad. Du kender Colosseum og Den Spanske Trappe. Trevi Fontænen, Peterskirken, Forum Romanum. Det er kun begyndelsen på Roms oplevelser. Udover de kendte attraktioner, er hele Rom fyldt med imponerende torve. Om hvert hjørne løber små gyder. Rom har mere end 2000 fine springvand, hyggelige cafeer på hvert torv. Det er en god idé at fare vild i Rom, fx i kvarteret Campo Marzio. Her er i særlig grad smalle gyder med gule huse og grønne skodder. Små templer, springvand og overraskelser venter om hvert et hjørne. Nyd det romerske ‘street kitchen’ på madmarkedet Okm Market tæt ved Forum Romanum. Se meget mere om Rom her: De 10 bedste gratis oplevelser i Rom.

Find billige flybilletter til Rom
Kort