nyheder apps Skyscanners alt-i-én rejse app: Flybilletter, hoteller og billeje, alt sammen på ét sted.

Alle artikler

Skyscanners alt-i-én rejse app: Flybilletter, hoteller og billeje, alt sammen på ét sted.

60 millioner bruger vores gratis rejse app: Skyscanners gratis 3-i-én rejse app gør det nemt at booke fly, hotel og billeje på ét sted. Uanset om du planlægger en familieferie eller en weekend, vil det være langt nemmere for dig at booke din rejse på farten. Gratis download til både iPhone / iOS og Android.

Download vores app

1. Hvad hedder app’en?

Appen hedder ‘Skyscanner’ i både AppStore og Google Play. Beskrivelse: Skyscanner tre-i-én rejseapp.

Med vores app finder du nemt flybilletter, hotel og lejebil med samme app.

2. Hvordan kan jeg downloade den seneste version af Skyscanners app?

Hvis du ikke allerede bruger app’ en, finder du den gratis her på iTunes Store eller via Google Play, hvor du let kan downloade denne gratis Skyscanner app – du vil automatisk modtage den nyeste version. Men hvis du allerede er Skyscanner bruger (pluspoint til dig!), så får du den nyeste version, så snart du opdaterer app.

Skyscanner app - fly, hotel og billeje

3. Hvordan bruger jeg søgefunktionen "Overalt" i appen?

Du finder søgefunktionen Overalt ved at trykke på fly ikonet, herefter skal du blot taste ‘overalt’ ind som din destination. Funktionen kan også findes ved at trykke på ‘Udforsk de bedste tilbud’ – muligheden ‘søg overalt’ vises øverst.

Søg Overalt funktionen

4. Hvad er funktionen seneste søgninger – og "Prisagenter"?

Hvis du er logget ind, og søger efter flyrejser, billeje og hoteller på enten din iPad, smartphone eller computer, gemmes resultaterne i dine "seneste søgninger". Når du er klar til at fortsætte din søgning eller reservation, er det nemt blot at fortsætte hvor du slap.

Du kan også oprette en eller flere prisagenter ved at trykke på den lille klokke, og følge priser for en bestemt rejse. Du får besked når priserne på din valgte rejse ændrer sig. Vær opmærksom på, at du skal forblive logget ind for at prisagenten ikke afbrydes i den løbende søgning.

Sidste søgninger i Skyscanner app

5. Hvilke funktioner tilbyder Skyscanner app?

Vores mål er at gøre din rejseplanlægning så let og problemfri som muligt. Derfor har vi udviklet en række funktioner, der letter booking af din rejse, og hjælper dig med at finde billige flybilletter, hoteller og udlejningsbiler så nemt som muligt.

Udforsk de bedste tilbud – app funktioner der sparer dig penge:

  • Månedstilbud: Vælg hvilken måned du vil rejse, og se hvornår de billigste flybilletter findes indenfor denne måned, med "Bedste tilbud efter måned".

  • Weekendture: Få de bedste sidste-øjebliks priser på flybilletter til storbyer i hele verden.

  • Søg "Overalt": Nogle gange har du en bestemt rejsedato at forholde dig til, men har måske ikke valgt en destination. Brug søgefunktionen "Overalt" for at finde de billigste tilbud fra din valgte lufthavn på en bestemt dato.

Hurtig søgning – app funktioner der sparer dig tid:

  • Synkroniseret søgning for hotel- og biludlejning: Både hotel og billeje muligheder synkronises nu automatisk med din flysøgning, når du leder efter flybilletter. Det betyder, at du ikke behøver starte søgning på disse ting helt forfra.

  • Anmeldelser: For at hjælpe rejsende med at hurtigt at kunne vælge den bedste flyrejse, kan flyrejserne nu sorteres efter pris, rejsetid og bedømmelse. Skyscanners anmeldelser baseres på pris, rejsetid og antal mellemlandinger, og præsenteres med en farvekodet smiley ☺️

  • Delefunktion: Koordinér dine rejseplaner med familie og venner ved at dele din booking via mail eller sociale medier.

  • "Følg denne rejse": Er du ikke helt klar til at booke billetten endnu? Når du har en flyrejse til overvejelse, så tryk på stjerne-ikonet, og du kan følge flyvningen, så er den nem at finde igen, når du har besluttet dig, eller vil ændre. Det er IKKE en booking.

  • Prisagenter: Tryk på klokke-ikonet, så holder en prisagent, eller flere, øje med priserne på din/e valgte rejse/r for dig, og giver besked, når prisen ændrer sig.

Download vores app

Find flybilletter til hele verden

Leder du efter flere tips til, hvordan du kan få så meget som muligt ud af at bruge Skyscanner?

Skyscanner guide: Sådan finder du de billigste flybilletter – bl.a sidste-minuts flybilletter

Søgetips og værktøjer – Hele måneden

Sådan bruger du Skyscanners Multi-city flysøgning

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.