nyheder 9 fantastiske steder: Din rejse i Europa kan matche verdens must-see rejsedestinationer

Alle artikler

9 fantastiske steder: Din rejse i Europa kan matche verdens must-see rejsedestinationer

Europa har store eventyr: Fra paradisøer til aktive vulkaner – du behøver ikke rejse halvvejs rundt om jorden for at gøre dine vildeste rejsedrømme til virkelighed.

Vi giver ikke gode gamle Europa nok anerkendelse. Selvom det i forhold til resten af verden dækker et lille område, findes der stort set alt fra strande til gletsjere. På en rejse i Europa, har vores lille kontinent masser at byde på. Så for hvert ikonisk billede, du ser af en caribisk kystlinje eller af bjerge i Himalaya, skal du bare huske på, at der måske er et lige så værdigt alternativ et stenkast væk (eller et lavprisselskabs rute væk). Skyscanner viser dig hvor:

1. Mexicos strande eller Grækenlands strande

Mange drømmer om at besøge en af Mexicos strande og drikke mojitos og solbade, men hvis du ikke kan klare en 10 timers flyrejse, er Grækenland et fantastisk alternativ – et af de bedste lande til en glimrende strandferie. Nogle af de mest spektakulære strande findes i Zante, hvor det hvide sand og klare vand indbyder til fortræffelig solbadning. Rejse i Europa med indbygget skønhed.

Læs også: En guide til 20 smukke græske øer

Find billige flybilletter til Grækenland Find billige flybilletter til Mexico

Mexico

Grækenland

2. Australiens kystlinje eller Portugals Algarve

Australiens Tolv Apostle kalksten i Victoria er utrolige, men man skal heller ikke kimse ad Portugals Praia da Marinha. Den berømte Algarve-strand er omringet af krogede sten og klipper og har mange bugter og huler at udforske. Kystlinjen er så dramatisk, at man næsten ikke tror man er på rejse i Europa.

Læs mere: 8 fantastiske steder i Portugal du skal opleve

Find billige flybilletter til Algarve Find billige flybilletter til Australien

Australien

Algarve

3. Den mongolske ørken eller Gran Canaria

Gobi-ørkenen er et fascinerende sted – der er virkelig noget romantisk ved tanken om at tage ud i vildnisset for at opleve dette ugæstfri miljøs isolation med en kamel som det eneste selskab. Du kan dog stadig opleve et ørkeneventyr på den spanske ø Gran Canaria. Øen er på samme breddegrad som Sahara, så det er nok ingen overraskelse, at den sydlige del af øen har nogle imponerende sanddynger… og ja, du kan også udforske dem på kamel.

Læs også: En guide til de 7 vidunderlige Kanariske Øer

Find billige flybilletter til Gran Canaria Find billige flybilletter til Mongoliet

Gobi ørkenen

Gran Canaria

 

4. Chiles gletsjere eller Islands gletsjere

Ok, i det her tilfælde bør du måske tænke på at spare op snart, hvis det er noget, du virkelig gerne vil se. Patagoniens San Rafael gletsjer smelter hurtigt, og eksperter vurderer, at den vil være helt væk i 2030. MEN, hvis du ikke når helt til Chile i tide, har Island nogle af de mest utrolige isstrukturer – det ligger nok i navnet. Glejsterture er populære for mange turister (Icelandic Mountain Guides tilbyder en bred vifte af ture), og der er også gode chancer for at se nordlys. En fin nordisk mulighed for en smuk rejse i Europa.

Læs mere: Fantastiske Island: 10 af de bedste ting at lave i Island

Find billige flybilletter til Island Find hotel på Island Find billige flybilletter til Chile

Chile

Island

5. Thailandske øer eller italienske øer

Mange tager til Thailand for at besøge en række af Sydøstasiens smukkeste øer. Der er dog mange muligheder for at gøre det samme i Europa. Hvis du ikke har lyst til at tage så langt væk, har Italien masser af øer fra de store populære af slagsen som Sardinien og Sicilien til de mere afsides som Pelagi-øerne – hvoraf to er ubeboede. Du kan stadig nyde fantastisk vejr og skønne landskaber – uden den lange flyvetur. Og med en rejse i Europa, går der ikke meget af ferien i en flyver.

Læs mere: The Godfather’s Sicilien: “An offer you can´t refuse”

Find billige flybilletter til Italien Find billige flybilletter til Thailand

Thailand

Italien, Sardinien

6. Thailandske søer eller kroatiske søer

Søer som Cheow Lan i Khao Sok nationalparken er nok til at få enhver til at hoppe på et fly til Thailand, men Kroatiens Plitvice søers brusende vandfald og de frodige omkringliggende skove gør dem til et lige så populært sted at besøge – og det er fuldt fortjent. At rejse i Europa er populært, og Kroatien er fortjent blandt de allermest populære lande at besøge.

Læs mere: Top 10 steder i Kroatien

Find billige flybilletter til Kroatien Find billige flybilletter til Thailand

Thailand

Kroatien

7. New Zealands bjergkæder eller italienske bjergkæder

New Zealand er den ultimative eventyrdestination. De vidtstrakte bjergkæder gør landet til mange vandreres drømmedestination, fordi de gerne vil tackle de ni ’Store vandreture’ og opleve spektakulære landskaber samtidig. Hvis dit budget ikke rækker til en tur rundt om jorden, giver Italiens Alper, Dolomitter og Appenino-bjerkæder også mulighed for opdagelsesrejsende at snøre støvlerne og udforske det klippefyldte terræn.

Læs mere: Det uopdagede Italien: 5 italienske byer du ikke kender – endnu

Find billige flybilletter til Italien Find billige flybilletter til New Zealand

New Zealand

Italien

8. Nepals bjerge eller de schweiziske alper

Ok. Nepal har Everest. Og syv andre bjerge, der er blandt top 10 i verden. Fair nok. Behold dem på din ønskeliste. På din rejse i Europa, kan Europas bjerge måske ikke konkurrere i højde, men de kan i landskab. For eksempel er de sneklædte schweiziske alper utrolig smukke og en berigende vandretur for enhver, der er villig til at begive sig ud i dem.

Find billige flybilletter til Schweiz Find billige flybilletter til Nepal

Nepal

Schweiz

9. Indonesiens vulkaner eller de Kanariske Øers vulkaner

Mange rejser til Indonesien for at stå ansigt til ansigt med nogle af jordens mest voldsomme og aktive vulkaner. Der er over 120 i landet, som ofte går i udbrud, hvilket gør Indonesien til det geografisk mest ustabile land i verden. Hvis du har lyst til at begive dig ud på dine tumultagtige vulkanske eventyr på lidt mindre og nærmere skala, har de Kanariske Øer en kæde af syv på tværs af øerne. Pico del Teide i Tenerife kan prale af at være den højeste bjergtop i Spanien og verdens tredjestørste vulkan. Den må da være et besøg værd?

Læs også: En guide til de 7 vidunderlige Kanariske Øer

Find billige flybilletter til de Kanariske øer Find billige flybilletter til Indonesien

Indonesien

De Kanariske Øer

Se også: Foto-serie: Se 10 smukke steder du ikke vil tro er virkelige

*Offentliggjort 2015. Opdateret februar 2019. Priserne er korrekte på dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.