nyheder 20 solide sparetips til rejsende

Alle artikler

20 solide sparetips til rejsende

Gør din gode rejse billigere med Skyscanners sparetips og ideer!

Her er Skyscanners 20 gode tips og ideer til hvordan du sparer penge på din rejse – nemt og ligetil!

SPAR PÅ FLY

1. Rejs på billigste tidspunkt

Priser på flyrejser varierer meget alt efter hvilken måned, dato og tidspunkt du rejser på. Det er nemt at sammenligne flypriser med overblik over en hel måned med Skyscanners søgetjeneste – du kan straks se billigste tidspunkt, og spare en masse. Undgå ud/hjemrejse i weekends hvis du kan – det gør billetten betydeligt dyrere. Rejs fra onsdag til onsdag og spar en masse. Brug Skyscanners månedsoversigt “hele måneden” og få overblik.

månedssøgning

Find fly

Læs Mere: Opret en prisagent og book når flybilletten er billig

2. Brug Skyscanners “overalt” søgefunktion og find billigste fly til alle lufthavne

Er du lidt ligeglad hvor du skal hen – bare det er billigt? Prøv at være eventyrlig, prøv Skyscanners “overalt” funktion og få en liste over de billigste rejser fra din lufthavn – i prisrækkefølge. Og listen er lang! Se hele listen: Klik på foto!

overalt-søgning

Find fly overalt

3. Rejs i lav-sæsonen

Hvis du kan, så undgå at rejse til Australien i julen eller til Spanien lige midt i skolernes sommerferie. Hvis du rejser udenfor sæsonen er du sikker på at finde de bedste tilbud. Størstedelen af Europa har f.x. stadig smukt vejr langt ind i september, og da skoleferien er ovre vil flypriser være langt lavere og der vil være mindre proppet på din destination.

Læs Mere: Infografik: Hvornår skal du booke flybilletten?

4. Flyv med stop-over

Fly med flyskifte: Hvis penge er vigtigere end tid, så overvej at flyve med et stop. Skyscanner giver dig mulighed for at søge indirekte ruter ligesåvel som direkte – og der er tit penge at spare.

5. Mix og match dine flyrejser

Når du bruger Skyscanners fleksible søgetjeneste får du mulighed for at mixe og matche de forskellige flyselskaber for at finde den billigste pris. Du kan spare penge ved at flyve frem og tilbage med forskellige selskaber eller fra forskellige lufthavne.

6. Book lufthavns-parkering forud

Hvis du er nødt til at have din bil i lufthavnen mens du er på rejse, så book din bil ind til parkering et stykke tid før. Hvis du booker på afrejsedagen er parkeringen normalt langt dyrere.

7. Flyv fra en anden lufthavn

Selvom du måske har en lufthavn lige på dit dørtrin, så tjek alligevel om du kan spare penge ved at flyve fra en anden nærtliggende lufthavn. Nogle gange er det billigere, også inkluderende evt. tog eller busbillet til den anden lufthavn. Brug Skyscanners fly kort for at finde ud af hvad det koster fra forskellige lufthavne.

kort over fly

8. Medbring selv mad

Hos mange flyselskaber skal du idag betale for din mad : spar en mindre formue ved at tage dine egne snacks med i stedet for at købe dem ombord eller i lufthavnen.

9. Undgå bagage gebyrer

Hvis du er bange for hvad din bagage ender med at veje, så tag nogle af tingene PÅ i stedet for at mase det hele ned i kufferten. Der findes nogle gode opfindelser der tillader dig at tage flere ejendele med på din person, der ikke tæller som ekstra bagage. En bagagejakke kombineret med en god håndbagagetaske vil betyde at du kan have mest muligt med på flyet uden at skulle betale ekstra. Jakken fås bl.a. hos jaktogo.

10. Vej din bagage inden du tager hjemmefra

Nogle af os står altid i lufthavnen og opdager at vores bagage vejer mere end vi troede. Undgå den grimme overraskelse ved at veje din taske hjemmefra, og tag noget fra, hvis du er over en bestemt vægtgrænse.

 

 

11. Byt hjem

Hvis du vil på ferie men er træt af hoteller, hvad så med at prøve at bytte hjem med nogen? Det koster dig faktisk ikke rigtigt noget, for I bytter jo bare, og du besøger et nyt land mens du har al hjemlig komfort. Se hvordan hos boligbytte.

12. Brug rejseblogs

Hvorfor ikke følge dine yndlings-rejseblog forfattere, og se hvor de bor? Mange af disse garvede rejsende har et væld af gode tips til hvordan du finder det gode sted at overnatte, til den lave pris.

13. Vær chik på budget

Ekstremt dyre destinationer som f.x. Paris eller New York behøver ikke at være udenfor rækkevidde, selvom du har et stramt budget. Der er masser af måder at komme tæt på de glamourøse byer uden at bruge formuer: billige hoteller, hostels og billige spisesteder betyder at du selv på det mindste budget kan du være i disse dyre byer. Brug Skycanners hotel og hostel service, og kryds af i feltet “billigste mulighed”, så får du priserne fra nedenaf og op.

 

SPAR PÅ SELVE REJSEN

Læs Mere: Sådan får du både storby og strandnatur

14. Brug gratis apps!

Din mobiltelefon er et godt redskab der kan hjælpe dig med at spare penge. Der er gratis apps for snart sagt alt, inklusive rejseguides, kort, ordbøger og meget meget mere! Download nogle apps der passer til din rejse, og du slipper samtidigt for at slæeb rundt på kort i blæsevejr – det giver også plads i din taske og lidt mindre at slæbe på. Du kan downloade f.x. Skyscanners egen app lige her.

15. Spis som de lokale

Ny og anderledes mad er en af de gode ting ved at rejse, og du kommer helt tæt på kulturen og sparer penge, hvis du spiser som de lokale. Fra 25-øres supper i Vietnam til gyde-bistroer i Frankrig, er råvarerne ofte lokale og mere smagfulde end de importerede varer. Hvis man skal sende en dåse bønner fra en anden verdensdel, gør det alting dyrere! Et andet supertip er at spise solidt af morgenmadsbuffeten på hotellet, og så købe ind til frokosten i det lokale supermarked.

16. Spar når du veksler penge

At hæve penge på selve rejsen kan koste en del i gebyrer. Selvom det at bruge et debit kort direkte i en bank kan være billigere end et kreditkort, så vær opmærksom på at de fleste banker opkræver gebyr for hver gang du hæver. Den bedste måde er at hæve større beløb, færre gange, men pas på at du så opbevarer sedlerne et sikkert sted – og fordel dem lidt, så det hele ikke er i f.x. en enkelt pung eller taske.

17. Arbejd mens du rejser

Hvis du er på vej ud på en længere rejse, kan du tjene penge mens du rejser – hvis du vil prøve at arbejde i det land du er i. Alt fra plukning af vindruer til at lære andre engelsk er muligheder – der er masser af ideer. Lyt til eller download Skyscanners “Ways to Work Abroad” podcast lige hér fra Soundcloud. Få ideer og hør om andres oplevelser.

18. Rejs som frivillig

I en tid hvor mange føler sig som del af en global verden, kan det at hjælpe verdens fattigste være både en inspiration til eget liv, såvel som en chance for at se verden. Her betaler du ligeså meget med din tid, måske mere end med penge. Der er rejser der varer uger, eller år, googl dig frem, tag til inspirationsmøder og find en sag og et land der tiltaler dig.

ANDRE SPARETIPS

19. Billige skiferier

Hvis du elsker at stå på ski men synes det er rasende dyrt, så er der nogle ting at gøre for at spare på rejsen. Vælg et billigere skisted, et billigere tidspunkt at stå på ski, eller skær ned på dine krav til hotel eller anden bolig. Det er jo sneen du kommer for!

20. Få billigere rejseforsikring

Hvis du køber en årlig multi-trip rejseforsikring er det ofte billigere end at købe rejseforsikring per rejse.

Få mere rejseinspiration:

Sommerferie 2016 ideer: Europa, Norden, Danmark, USA, Asien mm: Byer, strande og oplevelser

Top 10 steder i Kroatien

[De 10 billigste byer til en dejlig smuttur!](http://Læs Mere: Se de 10 billigste byer til en smuttur)

Priser er indhentet indenfor de seneste to døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.