xTravalyst
Skyscanner x Travalyst

Vi er stolte af at være en del af Travalyst

Travalyst er et globalt partnerskab, der har hans kongelige højhed Hertugen af Sussex som leder. Det er etableret med det formål at transformere fremtidens rejser for alle. Skyscanner er blandt grundlæggerne sammen med Booking.com, Ctrip, TripAdvisor og Visa.

Hos Skyscanner ved vi, hvad rejser kan gøre

At rejse kan åbne bevidstheder og ændre liv. Det holder os nysgerrige og forbundne. Vi ønsker, at alle skal opleve det at rejse både nu og i fremtiden.

En dreng på en båd, der banker siv

"Ved at rejse får folk mulighed for at opleve nye steder og få en fornemmelse og forståelse for andre kulturer, hvilket ellers ikke ville være muligt. Det er vores ansvar som markedsledere at satse stort og gøre aktive tiltag for at forvandle rejsebranchen, så vores verden kan bevares, og nye generationer af rejsende kan nyde den."

,Moshe Rafiah, , CEO Skyscanner

Moshe Rafiah, CEO Skyscanner

Men dette er større end os

Dette er en udfordring, der kræver en ny måde at tænke på. Det er derfor, vi samarbejder med nogle af de største navne inden for rejsebranchen og gerne tager imod input, idéer og inspiration fra alle. Travalyst tilstræber aktivt at samarbejde med lokalsamfund, NGO'er, førende virksomheder og sociale entreprenører.

Vores første opgave vil bestå i at overveje virkningerne af overturisme, støtte op om lokalsamfund, håndtere klimaforandringer, reducere miljøskader og beskytte det vilde dyreliv.

En kvinde på en klippe beundrer en udsigt.

”At bringe virksomheder, forbrugere og samfund sammen er vores bedste chance for at beskytte destinationer og økosystemer for fremtidige generationer.”

Hertugen af Sussex

Hertugen af Sussex

Det bliver ikke nemt, men at løse vanskelige problemer en en del af Skyscanners DNA

Siden år 2000 er det antal rejser, folk over hele verden tager på om året, fordoblet. I 2030 vil 1,8 milliarder mennesker rejse internationalt*. Men vi ved, at bæredygtige rejser ikke stopper med flyturen – det handler om at udforske vores verden og beskytte den på samme tid.

Hos Skyscanner skaber vi bevidsthed og engagerer og uddanner rejsende til at forstå den virkning, hvert eneste rejsevalg har. Det er kun starten på vores rejse, men vi er optimistiske. Rejsende ønsker bæredygtige valgmuligheder. Vi når ud til næsten 100 millioner rejsende om måneden, og 10 millioner af dem har allerede valgt en grønnere måde at rejse på gennem os.

Men det går langt videre end det. Det er branchen, der skal ændre sig, og Skyscanner vil bidrage til at fremme denne ændring.

Få mere at vide på travalyst.org

*Ifølge Verdensbanken.