Servicevilkår

Senest opdateret: 1. juli 2018

Hvem er vi?

Skyscanner (“os”, “vi” eller “vores”, alt efter sammenhængen) er en global virksomhed der tilbyder øjeblikkelige online rejse-søgetjenester (herunder, men ikke begrænset til prissammenligninger på flyrejser, hoteller og biludlejning) og andre rejserelaterede tjenester (“Skyscanner-tjenesterne”) for brugere i hele verden via vores hjemmesider, apps og andre platforme (“Skyscanner-platformene”).

Skyscanner er ikke et rejsebureau, og er ikke ansvarlig for at levere, eller at opsætte eller kontrollere de priser der gælder for enhver af de rejsemuligheder eller produkter (f.eks flybilletter eller hoteller), som du kan søge efter, finde på og/eller booke via Skyscanner-tjenesterne eller Skyscanner-platformene (“Tredjeparts-rejseprodukter”). Alle sådanne Tredjeparts-rejseprodukter leveres af uafhængige rejsebureauer, flyselskaber, hoteller, rejsearrangører eller andre tredjeparter og er underlagt de vilkår og betingelser, som de pågældende denne tredjepart.

Skyscanner-tjenesterne og Skyscanner-platformene leveres af Skyscanner Limited, et anpartsselskab stiftet og registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04217916. Vores firmaoplysninger, herunder adresse for brevveksling og hjemsted, er til rådighed her.

Disse vilkår

Disse vilkår og betingelser (“Vilkår”) regulerer din adgang til, og brug af, Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, og sammen med vores fortrolighedspolitik, udgør dette en juridisk aftale mellem dig og Skyscanner. Ved at downloade, tage adgang til eller på anden måde gøre brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret disse vilkår og vilkårene i fortrolighedspolitikken.

Skyscanner-tjenesterne og/eller -platformene (f.eks vores ‘Skyscanner til virksomheder’ B2B-produkter) stiller forskellige vilkår og betingelser for din brug af disse tjenester. Hvor dette er tilfældet, vil du få tydelig besked om dette, og vil være forpligtet til at bekræfte din accept af disse vilkår og betingelser, som vil fungere i stedet for, eller sammen med, disse Vilkår, hvor det er hensigtsmæssigt.

Vi kan ændre disse Vilkår når som helst, efter vores skøn. Hvis disse Vilkår ændres, vil vi vise de reviderede vilkår og betingelser på, eller via, Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, og din fortsatte brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, efter ændringerne vises, vil blive anset som din accept af disse ændringer.

Hvis du ikke kan acceptere alle disse Vilkår, så bør du ikke bruge Skyscanner-tjenesterne eller Skyscanner-platformene.

Brug af Skyscanner-tjenesterne

Du må kun bruge Skyscanner-tjenesterne og Skyscanner-platformene I overenstemmelse med gældende love og til lovlige formål. I betragtning af din accept af disse Vilkår, giver vi dig en ikke-overdragelig, ikke-eksklusiv licens til at downloade, få adgang til og bruge Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene til dine egne personlige, ikke-kommercielle formål og ikke til andre formål. Vi giver dig navnligt en sådan licens til dig, hvis du accepterer at du ikke vil:

 1. a) bruge Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene til formål, der er upassende, ulovlige, eller til at udgive, dele eller videregive materiale, der (i) er ærekrænkende, stødende, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt; (ii) er i strid med enhver tredjeparts-rettigheders tillid eller fortrolighed, herunder ophavsret, varemærke eller andre immaterielle rettigheder; (iii) er udgivet, delt eller overført med henblik på reklame eller for at fremme dig selv eller en tredjepart; eller (iv) er misvisende eller giver uægte information om din identitet, eller som på nogen måde antyder, at du er sponsoreret, affilieret eller samarbejdspartner med Skyscanner;
 2. b) bruge Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene til kommercielle formål eller på måder der kan forårsage skade til Skyscanner eller bringe Skyscanner i miskredit;
 3. c) demontere, foretage reverse engineering eller på anden måde dekompilere enhver software, applikation, opdatering eller hardware, der er indeholstrong i eller tilgængelig via Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, bortset fra i det omfang der er tillastrong ved lov;
 4. d) kopiere, distribuere, formidle til offentligheden, sælge, udleje, udlåne eller på anden måde bruge Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, eller søge at overtræde eller omgå enhver sikkerhedsforanstaltning der anvendes til at forhindre eller begrænse din adgang til eller brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene;
 5. e) bruge eller forstyrre Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene på en måde, der kan skade, deaktivere, overbelaste, forringe eller kompromittere vores systemer eller sikkerhed eller forstyrre andre brugere;
 6. f) indføre på, eller overføre via Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene enhver form for forstyrrende computerprogramkode, virus, ‘lammelsesangreb’ eller ‘spam’-angreb, orm, trojansk hest, tilladelsesnøgle, licenskontrol-udnyttelse eller softwarelås;
 7. g) fjerne, ændre eller udskifte enhver meddelelser om ophavsret, varemærker, firmanavne, logoer eller andre oprindelsesbetegnelser for Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene eller udgive, eller forsøge at udgive Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene som værende produkter tilhørende andre end Skyscanner;
 8. h) bruge et automatiseret computerprogram eller scanne, kopiere, indeksere, sortere eller på anden måde udnytte Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene eller dele deraf.

Hvor du tilmelder dig til eller bruger enhver funktion relateret til Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, der kræver brug af en log-in konto eller adgangskode, accepterer du, at du er ansvarlig for at opbevare adgangskode og login-oplysninger fortroligt og sikkert. Hvis du finder ud af, eller af en eller anden grund har mistanke til, at dine log-in oplysninger er blevet kompromitteret, så lad os det vide her så hurtigt som muligt.

Skyscanners tjenester er ikke beregnet til børn under 13 år, og ingen under 13 år må give nogen oplysninger til, på eller via Skyscanner- tjenester. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 13 år, og hvis vi finder ud af, at vi har indsamlet eller mostrongaget personlige oplysninger fra et barn under 13 år, vil vi slette disse oplysninger i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik.

I det omfang, at ethvert element af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene hostes på en tredjepartswebside (for eksempel Facebook eller en anden social medie-webside), og der er særskilte vilkår og betingelser for brug vedrørende denne tredjepartswebside, accepterer du at overholde disse vilkår og betingelser.

Deling af information med os

Vi tager din fortrolighed seriøst og opererer på alle tidspunkter i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Du anerkender, at alle personligt identificerbare oplysninger, som du sender til eller via Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene kan anvendes af os i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik. Du accepterer at sikre, at alle personlige oplysninger, du giver os, er korrekte og opdaterede, og at du har fået alle samtykker, licenser eller godkendelser, der er nødvendige for at vi kan bruge disse oplysninger i overensstemmelse med disse Vilkår og med vores fortrolighedspolitik.

I det omfang, at Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene giver dig mulighed for at skrive, uploade, sende eller på anden måde deler oplysninger, billeder, videoer eller anden data med Skyscanner eller andre Skyscanner-brugere (“Brugerindhold”), accepterer du, at:

 1. a) du alene er ansvarlig for Brugerindholdet, som du uploader, og du erklærer og accepterer, at du ikke vil dele noget, som du ikke har tilladelse eller ret til at dele, og som du ikke kan vise licens for som henvist til i stk (b) nedenfor i form af;
 2. b) selvom alle immaterielle rettigheder til ethvert Brugerindhold vil være ejet af dig eller dine licensgivere, giver du hermed Skyscanner og dennes koncernselskaber en ikke-eksklusiv, vedvarende, royalty-fri, verdensomspændende, overførbar og underlicensbar ret til at bruge, reproducere både elektronisk og på anden måde, vise, distribuere, ændre, tilpasse, offentliggøre, oversætte, og skabe aflestronge værker af ethvert og alle sådanne former for Brugerindhold (ekskl. personligt identificerbare oplysninger), herunder med henblik på reklame og markedsføring af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene;
 3. c) vi er på ingen måde ikke forpligtede til at opbevare, fastholde, offentliggøre eller stille Brugerindhold uploadet af dig til rådighed, og du er ansvarlig for at skabe sikkerhedskopier af et sådant Brugerindhold, hvis nødvendigt.

I det omfang, du giver os enhver form for forslag, kommentarer, forbedringer, ideer eller anden feedback (“Feedback”), tildeler du hermed ejendomsretten til alle immaterielle rettigheder af denne feedback til os, og accepterer, at vi kan bruge og dele sådan Feedback til ethvert formål, efter vores skøn. Du kan indsende feedback til os, ved at klikke på‘Feedback’-knappen eller her.

Skyscanners ejendom

Unstrongagen som angivet andetsteds i disse Vilkår, er alle immaterielle rettigheder, herunder, men ikke begrænset til, ophavsret (herunder ophavsret til edb-software), patenter, varemærker eller firmanavne, designrettigheder, databaserettigheder, viden, forretningshemmeligheder og ret til tillid til Skyscanner-tjenesterne og -platformene (tilsammen de “Intellektuelle ejendomsrettigheder”) ejes af eller er licenseret til Skyscanner. Du anerkender, at ved at bruge Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, vil du ikke erhverve nogen ret, adkomst eller interesse i eller til Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene eller i eller til de Intellektuelle ejendomsrettigheder, bortset fra begrænset licens til at bruge Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, som givet til dig i henhold til disse Vilkår. Du accepterer endvidere, at du ikke har nogen ret til at få adgang til nogen former for aspekter af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene i kildekode-form.

Andre personers ejendom

Vi respekterer andre personers intellektuelle ejendomsrettigheder. Hvis du har grund til at tro, at din ophavsret er blevet krænket af indholdet på Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, bedes du sende en skriftlig meddelelse om en sådan overtrædelse til den adresse der nævnes i begyndelsen af disse Vilkår, i en kuvert mærket ‘General Counsel’.

Pris-nøjagtighed og garanti ansvarsfraskrivelse

Din brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene er helt på egen risiko.

Selvom vi håndhæver strenge ‘pris-nøjagtigheds’-politikker i forhold til alle partnere, der giver os rejsedata og bestræbe sig på at sikre, at indholdet der vises på eller via Skyscanner-tjenesterne og -platformene er opdateret og præcist, kan vi ikke garantere pålideligheden eller nøjagtigheden af dette indhold. Vi leverer Skyscanner-tjenesterne og -platformene på en “som de er”-basis og fralægger os alle garantier, betingelser og garantier af nogen art, både ustrongrykkelige eller stiltiende, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for titel, ikke-krænkelse, salgbarhed og nøjagtighed, samt eventuelle underforståede garantier ved brug af handel, handelsforløb eller i forbindelse med given af tjenester. I det omfang loven tillader det, gør vi ingen erklæringer og garanterer dig ikke, at Skyscanner-tjenesterne og Skyscanner-platformene (a) er nøjagtige, fuldstændige eller ajourførte; (b) altid vil være til rådighed; (c) vil opfylde dine forventninger; eller (d) er sikre eller frie for fejl, defekter, virus eller malware.

At foretage rejsebookinger via Skyscanner

Skyscanner er ikke et rejsebureau og er ikke ansvarlig for at tilbyde eventuelle rejsemuligheder der vises via Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene eller for fastsættelse og kontrol af de priser, vi viser. Ethvert tredjeparts-rejseprodukt, som du finder og/eller booker via Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene leveres af uafhængige rejsebureauer, flyselskaber, hoteller, rejsearrangører eller andre tredjeparter (“Rejseudbydere”).

Skyscanner muliggør din booking med sådanne Rejseudbydere, men er ikke ansvarlige og hæfter ikke for dig, i forbindelse med sådanne bookinger. Identiteten af den relevante Rejseudbyder og de vilkår og betingelser, der gælder for din booking med dem (“Rejseudbyder-vilkår”) vil blive meddelt dig på tidspunktet for din booking og du skal sikre dig, at du læser og forstår dem, før du foretager din booking.

Rejseudbyder-vilkårene vil redegøre for, hvilke rettigheder du har mod Rejseudbyderen og vil forklare deres ansvar over for dig, i tilfælde af noget går galt.

Du accepterer at fulstrong ud overholde alle gældende Rejseudbyder-vilkår. Du anerkender, at overtrædelse af Rejseudbyder-vilkår kan resultere i annullering af billetter eller reservationer, tilbagekaldelse af frequent flyer miles og andre fordele, og yderligere afgifter.

Når du har brugt Skyscanner-platformene til at booke to eller flere relaterede rejseprodukter inden for en 24-timers periode (for eksempel et fly og, separat (inden for 24 timer fra den første booking), et hotel), kan dette klassificeres som et «sammensatt rejsearrangement» afhængigt af, hvor du opholder dig, og af den relevante forbrugerbeskyttelseslovgivning.  Når der er etableret et sammensatt rejsearrangement, vil du ikke have den samme grad af forbrugerbeskyttelse, som du har, når du booker et fly og et hotel sammen via ét bureau (hvor du i så fald kan få de fordele, der gælder for booking af feriepakker).  Dette betyder, at du er afhængig af, at hver enkelt udbyder leverer sine tjenesteydelser, og du har ikke nogen retsmidler over for pakkens arrangør eller forhandler. Hvis en af de udbydere, der er involverede i et sammensatt rejsearrangement, går konkurs, vil den beskyttelse, der gælder inden for rammerne af EUs pakkerejseregler, ikke være gældende. 

Begrænsninger og udelukkelser af ansvar

Disse Vilkår er fastlagt det fulde omfang af Skyscanners forpligtelser og ansvar i forbindelse med Skyscanner-tjenesterne og -platformene.

Skyscanner har ingen som helst ansvar for eventuelle aftaler, du laver med en tredjepart som følge af din brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene (herunder, uden begrænsning, med enhver Rejseudbyder). I tilfælde af at du oplever problemer med enhver booking du foretager eller forsøger at foretage via Skyscanner, anerkender du, at du skal løse dette problem med den relevante Rejseudbyder, og at din eneste mulighed i forbindelse med sådanne omstændigheder, herunder eventuel tilbagebetaling, ligger hos de relevante Rejseudbydere og ikke hos Skyscanner. Hvor Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene indeholder links til andre hjemmesider og ressourcer fra tredjeparter, gives disse links udelukkende for din information. Vi har ingen kontrol over indholdet på disse hjemmesider eller ressourcer og påtager os intet ansvar for dem eller for tab eller skader, der måtte opstå som følge af din brug af dem.

Du kan se reklamemateriale indsenstrong af tredjeparter på Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene. Hver enkelt annoncør er alene ansvarlig for indholdet af dennes annoncer og Skyscanner påtager sig intet ansvar for indholdet af reklamemateriale, herunder, uden begrænsning, for nogen fejl, udeladelser eller unøjagtigheder deri.

I det omfang loven tillader det, vil vi (sammen med vores bestyrelsesmedlemmer, direktører, medarbejdere, repræsentanter, partnere, leverandører og tredjemand) ikke påtage os noget ansvar for (a) eventuelle unøjagtigheder eller udeladelser i indholdet, der vises på eller via Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene eller (b) enhver form for force majeure, uheld, forsinkelse eller nogen former for speciel, direkte, straffende, indirekte, tilfældig eller indirekte tab eller skade af nogen art (herunder, uden begrænsning, tabt fortjeneste eller tabt opsparing), om det er baseret på kontrakt, skadevoldende handling (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller på anden måde, der er afholstrong af dig, der udspringer af eller i forbindelse med din adgang til, brug af eller manglende evne til at få adgang til eller bruge Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, eller alt indhold der er fastlagt heri.

Med forbehold for disse Vilkår og i det omfang loven tillader det, vil vores maksimale samlede ansvar over for dig, som følge af eller i forbindelse med disse vilkår eller din adgang til, brug af eller manglende evne til at få adgang til eller bruge Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene være begrænset til et beløb på £100 (et hundrede britiske pund).

Intet i disse Vilkår skal begrænse eller udelukke (a) vores ansvar i forbindelse med dødsfald eller personskade som følge af vores uagtsomhed eller for vores bedrageri eller svigagtig vildledning; (b) enhver anden forpligtelse, som ikke kan udelukkes ved lov; eller (c) dine lovmæssige rettigheder.

Dit ansvar over for os

Underlagt disse Vilkår, vil du være ansvarlig for og hæfte for alle handlinger, krav, procedurer, omkostninger, skader, tab og udgifter (herunder, uden begrænsning, juridiske omkostninger), der er afholstrong af os eller vores gruppe, og hver af vores bestyrelsesmedlemmer, direktører, medarbejdere og agenter, der udspringer af, eller på nogen måde forbundet med, din brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene eller brud på disse Vilkår.

Opsigelse

Skyscanner kan efter eget skøn straks opsige enhver aftale med dig under disse Vilkår, til enhver tid, med varsel til dig og/eller, hvis du har en log-in konto, ved at annullere dit medlemskab og din adgang til din konto. Skyscanner kan suspendere din brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene uden varsel, til enhver tid, uden at pådrage sig ansvar over for dig på nogen måde.

Almindelige bestemmelser

Du anerkender, at din uautoriserede brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene kan medføre uoprettelig tab og skade for Skyscanner og/eller dets associerede selskaber eller licensgivere, for hvilke penge-skader ville være utilstrækkelige. Derfor, i tilfælde af en sådan uautoriseret brug, vil vi og vore partnere og/eller licensgivere (hvis relevant) have ret, ud over alle andre retsmidler, til at søge et øjeblikkeligt forbud mod dig, hvilket vil forhindre enhver yderligere anvendelse af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene.

Ugyldigheden eller uanvendeligheden af en bestemmelse (helt eller delvist) af disse Vilkår, berører ikke gyldigheden eller håndhævelsen af de resterende bestemmelser (helt eller delvist). Hele eller en del af en bestemmelse, der af en kompetent domstol bestemmes for at være ugyldig eller uden retskraft, anses som slettet fra disse Vilkår.

Disse Vilkår er personlige for dig. Du er ikke berettiget til at overdrage disse Vilkår helt eller delvis til tredjepart, uden vores forudgående skriftlige samtykke.

Disse vilkår udgør hele aftalen mellem os og dig, og tilsidesætter og erstatter alle og enhver tidligere Vilkår, betingelser, aftaler og arrangementer i forbindelse med din brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene.

Vi vil handle hurtigt i forbindelse med ethvert tegn på Brugerindhold, der er i strid med disse vilkår. Hvor du kender til, eller har mistanke om, eventuelle ulovligheder, eller kender til, eller har mistanke om, at værker, der tilhører dig er blevet krænket, så skriv til os på den nedenstående adresse, under mærket ‘General Counsel’.

Hvis vi undlader at håndhæve ethvert af disse vilkår, anses dette ikke for at være et afkald på dem eller retten til efterfølgende at håndhæve ethvert af disse vilkår.

En person, som ikke er part i disse Vilkår, har ikke ret til at håndhæve nogen form for bestemmelse i disse Vilkår.

Uanset det land, hvorfra du får adgang til eller bruge Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, i det omfang det er tillastrong ved lov, reguleres disse Vilkår og din brug af Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene i overensstemmelse med lovgivningen i England og Wales og du anses for at have forelagt den ikke-eksklusive jurisdiktion til domstolene i England og Wales til at løse eventuelle tvister forbundet hermed.

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om Skyscanner eller har forslag vedrørende hvordan vi kan forbedre Skyscanner-tjenesterne og/eller Skyscanner-platformene, så kontakt os her. Alternativt kan du skrive til os på Quartermile One, 15 Lauriston Place, Edinburgh EH3 9EN, mærk kuverten ‘General Counsel’.