Kort

 Prince Rupert Digby Island lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Prince Rupert Digby Island lufthavn. Se på kortet hvor Prince Rupert Digby Island lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Prince Rupert Digby Island lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Prince Rupert Digby Island, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Prince Rupert Digby Island lufthavn.

Lufthavne nær Prince Rupert Digby Island:

 Hvem flyver til Prince Rupert Digby Island

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Prince Rupert Digby Island Lufthavn

Adresse:
Bag 4000,
Prince Rupert,
BC,
V8J 3S3,
CANADA

Tlf.:+1 (1)250 6246274
Fax:+1 (1)604 6246893

Ejer:
Prince Rupert Airport Authority

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:130° 26' 26'' W
Breddegrad:54° 17' 13'' N
IATA kode:YPR
ICAO kode:CYPR

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.