Kort

 Belitung (Tanjung Pandan) lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Belitung (Tanjung Pandan) lufthavn. Se på kortet hvor Belitung (Tanjung Pandan) lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Belitung (Tanjung Pandan) lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Belitung (Tanjung Pandan), så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Belitung (Tanjung Pandan) lufthavn.

Lufthavne nær Belitung (Tanjung Pandan):

 Hvem flyver til Belitung (Tanjung Pandan)

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Belitung (Tanjung Pandan) Lufthavn
Tlf.:+62 (719) 21385
Fax:+62 (719) 22021

Ejer:
UPT Ditjen Hubud Kelas II

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:107° 45' 13'' E
Breddegrad:2° 45' 14'' S
IATA kode:TJQ
ICAO kode:WIOD

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.