Kort

 Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah lufthavn. Se på kortet hvor Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah lufthavn.

Lufthavne nær Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah:

 Hvem flyver til Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah Lufthavn

Adresse:
Head Office of MAB,
Sultan Abdul Aziz Shah Airport,
47200 Subang,
MALAYSIA

Tlf.:+60 (0)3 78467777

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:101° 33' 0'' E
Breddegrad:3° 7' 59'' N
IATA kode:SZB
ICAO kode:WMSA

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.