Kort

 Platov International, Rostov on Don lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Platov International, Rostov on Don lufthavn. Se på kortet hvor Platov International, Rostov on Don lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Platov International, Rostov on Don lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Platov International, Rostov on Don, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Platov International, Rostov on Don lufthavn.

Lufthavne nær Platov International, Rostov on Don:

 Hvem flyver til Platov International, Rostov on Don

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Platov International, Rostov on Don Lufthavn

Adresse:
Aeroport Rostov-na-Donu,
pr. Sholohova 270/1,
Rostov-on-Don,
344009 RUSSIA

Tlf.:(863) 254-88-01
Fax:(863) 276-80-00

Websted:

Ejer:
ОАО «Аэропорт Ростов-на-Дону»

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:39° 55' 32'' E
Breddegrad:47° 29' 23'' N
IATA kode:ROV
ICAO kode:URRP

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.