Kort

 Palm Springs International lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Palm Springs International lufthavn. Se på kortet hvor Palm Springs International lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Palm Springs International lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Palm Springs International, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Palm Springs International lufthavn.

Lufthavne nær Palm Springs International:

 Hvem flyver til Palm Springs International

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Palm Springs International Lufthavn

Adresse:
PO Box 1786,
Palm Springs,
CA 92263-1786,
UNITED STATES OF AMERICA

Tlf.:+1 (0)760 3183800

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:116° 30' 18'' W
Breddegrad:33° 49' 36'' N
IATA kode:PSP
ICAO kode:KPSP

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.