Kort

 Puerto Princesa (Palawan) lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Puerto Princesa (Palawan) lufthavn. Se på kortet hvor Puerto Princesa (Palawan) lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Puerto Princesa (Palawan) lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Puerto Princesa (Palawan), så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Puerto Princesa (Palawan) lufthavn.

Lufthavne nær Puerto Princesa (Palawan):

 Hvem flyver til Puerto Princesa (Palawan)

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Puerto Princesa (Palawan) Lufthavn

Ejer:
Civil Aviation Authority of the Philippines

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:118° 45' 14'' E
Breddegrad:9° 44' 31'' N
IATA kode:PPS
ICAO kode:RPVP

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.