Kort

 Mexico City Juarez International lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Mexico City Juarez International lufthavn. Se på kortet hvor Mexico City Juarez International lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Mexico City Juarez International lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Mexico City Juarez International, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Mexico City Juarez International lufthavn.

Lufthavne nær Mexico City Juarez International:

 Hvem flyver til Mexico City Juarez International

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Mexico City Juarez International Lufthavn

Adresse:
Capitán Carlos Léon,
s/n Colonia Peñón de los Baños,
Delegacion Venustiano Carranza,
CP 15620 Mexico DF,
MEXICO

Tlf.:+52 (01)55 24822400
Fax:+52 (01)55 57848802

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:99° 4' 22'' W
Breddegrad:19° 26' 7'' N
IATA kode:MEX
ICAO kode:MMMX

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.