Kort

 Madrid Lufthavn

Med hotel lige i nærheden og over 30 barer, caféer og restauranter har Madrid Lufthavn alt, hvad en rejsende har brug for. Rejsende på business class kan nyde VIP loungen med gratis drikkevarer, snacks og Wi-Fi såvel som en vifte af konferencefaciliteter til de sidste møder. Særlige parkeringsområder og adgang i kørestol er tilgængelig for de, der har brug for det, og så er der områder til at skifte ble og lege i for rejsende med børn.

Hvis du skal vente længe på din flyafgang, kan du tage et kig på shopping-faciliteterne i Madrid Lufthavn. Her sælges alt fra fantastiske toldfri varer til lokal mad og vin, mode, berømte spanske lædervarer, elektronikvarer, kosmetikvarer og meget mere.

Hvis du har brug for at bestille fly til Madrid Lufthavn, kan du være sikker på at finde de billigste fly med hjælp fra Skyscanners hurtige og fleksible søgemuligheder. Søg efter dag, måned eller år, eller du kan endda vælge dine flyrejser efter hvilke flyselskaber og afgangslufthavne, du foretrækker. Hvis du flyver fra Madrid Lufthavn, men endnu ikke er sikker på din destination, kan du bruge Skyscanners smarte ’overalt’ søgefunktion, der giver dig mulighed for at se priser til alle destinationer, så du selv kan vælge den, som har den bedste værdi.

Lufthavne nær Madrid:

 Transport til & fra lufthavnen

Kørsel skjul 

Madrid Lufthavn ligger kun 14 kilometer fra Madrid bycentrum og kan let nås via ringvejen M40 og derefter A2, som fortsætter til Barcelona. Lufthavnen nås via afkørsel 12, og turen tager cirka 20 minutter i bil.

Tog skjul 

Madrids Metro Line går fra lufthavnen til Madrids centrale metrostation på bare 12 minutter og giver dermed en hurtig og direkte vej ind til byen. Barajas-linjens nummer 8 giver en anden mulighed for at komme hurtigt fra undergrundsstationerne til hjertet af Madrid. 

Busser skjul 

Madrids kommunale transportselskab Empresa Municipal de Transportes de Madrid (EMT) sørger for regelmæssig buskørsel mellem lufthavnen og Madrids centrale rutebilstation. Bus nummer 200 stopper uden for Terminal 1 og 2, mens bus nummer 204 stopper uden for Terminal 4. Busturen tager omkring 30 minutter.

Taxa skjul 

Taxaer er tilgængelige ude foran alle terminaler og er cirka en halv time om at nå ind til centrum. Det kan ikke anbefales at tage imod tilbud om taxaer inde i terminalbygningen, da de formentlig ikke er fra legitime selskaber.

 Hvem flyver til Madrid

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Madrid Lufthavn

Adresse:
Centro de Carga Aérea,
Edificio de Servicios Generales,
Oficina 701,
E-28042 Madrid SPAIN

Tlf.:902 404 704

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:3° 33' 47'' W
Breddegrad:40° 28' 19'' N
IATA kode:MAD
ICAO kode:

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.