Kort

 Los Angeles International lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Los Angeles International lufthavn. Se på kortet hvor Los Angeles International lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Los Angeles International lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Los Angeles International, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Los Angeles International lufthavn.

Lufthavne nær Los Angeles International:

 Hvem flyver til Los Angeles International

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Los Angeles International Lufthavn

Adresse:
PO Box 92216,
1 World Way,
Los Angeles,
California,
CA 90045,
UNITED STATES OF AMERICA

Tlf.:+1 (0)310 6465252

Websted:

Ejer:
Los Angeles Department of Airports,

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:118° 24' 25'' W
Breddegrad:33° 56' 31'' N
IATA kode:LAX
ICAO kode:KLAX

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.