Kort

 Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy lufthavn. Se på kortet hvor Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy lufthavn.

Lufthavne nær Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy:

 Hvem flyver til Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy Lufthavn

Adresse:
Lentäjäntie 162,
FIN-68500 Kruunupyy,
FINLAND

Tlf.:+358 (0)6 8696811
Fax:+358 (0)6 8696899

Websted:

Ejer:
Finavia

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:23° 9' 0'' E
Breddegrad:63° 43' 0'' N
IATA kode:KOK
ICAO kode:EFKK

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.