Kort

 Fort Lauderdale International lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Fort Lauderdale International lufthavn. Se på kortet hvor Fort Lauderdale International lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Fort Lauderdale International lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Fort Lauderdale International, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Fort Lauderdale International lufthavn.

Lufthavne nær Fort Lauderdale International:

 Hvem flyver til Fort Lauderdale International

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Fort Lauderdale International Lufthavn

Adresse:
B320 Terminal Drive,
Fort Lauderdale,
FL 33315,
UNITED STATES OF AMERICA

Tlf.:+1 (1)954 3596147

Websted:

Ejer:
Broward County Aviation Department

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:80° 9' 6'' W
Breddegrad:26° 4' 27'' N
IATA kode:FLL
ICAO kode:KFLL

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.