Kort

 Buenos Aires Ministro Pistarini lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Buenos Aires Ministro Pistarini lufthavn. Se på kortet hvor Buenos Aires Ministro Pistarini lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Buenos Aires Ministro Pistarini lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Buenos Aires Ministro Pistarini, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Buenos Aires Ministro Pistarini lufthavn.

Lufthavne nær Buenos Aires Ministro Pistarini:

 Hvem flyver til Buenos Aires Ministro Pistarini

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Buenos Aires Ministro Pistarini Lufthavn

Adresse:
Terminal A,
B1802 EZE Buenos Aires,
ARGENTINA

Tlf.:+54 (0)11 44802500
Fax:+54 (0)11 44802543

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:58° 32' 2'' W
Breddegrad:34° 49' 12'' S
IATA kode:EZE
ICAO kode:SAEZ

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.