Kort

 Durban King Shaka International lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Durban King Shaka International lufthavn. Se på kortet hvor Durban King Shaka International lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Durban King Shaka International lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Durban King Shaka International, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Durban King Shaka International lufthavn.

Lufthavne nær Durban King Shaka International:

 Hvem flyver til Durban King Shaka International

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Durban King Shaka International Lufthavn

Adresse:
PO Box X1,
Durban International Airport 4029,
SOUTH AFRICA

Tlf.:+27 (0)31 4516666
Fax:+27 (0)31 4516674

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:30° 57' 24'' E
Breddegrad:29° 58' 9'' S
IATA kode:DUR
ICAO kode:FADN

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.