Kort

 Boston Logan International lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Boston Logan International lufthavn. Se på kortet hvor Boston Logan International lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Boston Logan International lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Boston Logan International, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Boston Logan International lufthavn.

Lufthavne nær Boston Logan International:

 Hvem flyver til Boston Logan International

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Boston Logan International Lufthavn

Adresse:
Massachusetts Port Authority,
One Harbourside Drive,
Suite 200 South,
East Boston,
MA 02128-2909,
UNITED STATES OF AMERICA

Tlf.:+1 (0)617 5611800

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:71° 0' 19'' W
Breddegrad:42° 21' 54'' N
IATA kode:BOS
ICAO kode:KBOS

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.