Kort

 Bergen Lufthavn

Med over 5,5 millioner rejsende hvert år er Bergen Lufthavn Norges næsttravleste. Økonomisk støtte fra NATO gjorde det muligt at åbne lufthavnen i 1955. I det første mange år var langt det meste af flytrafikken indenrigs, men i dag er der masser af direkte ruter til og fra destinationer i hele Europa samt enkelte udenfor.

Alle rejsende til og fra udlandet kommer gennem lufthavnens toldfri butik, hvor der kan tankes op af parfume, kosmetik, alkohol, tobak og søde sager. Desuden kan man på Fjords Cafe og Pub få retter fra lokal bergensk fiskesuppe til japansk inspireret sushi. Hvis din mobil virker i Norge, kan du få SMS’et adgangskode til det gratis trådløse netværk, AIRPORT. Adgangen er aktiv i to timer, men skal du bruge længere tid, kan du bare anmode om en ny kode.

Med beliggenhed lige helt ude ved de forrygende smukke fjorde kan man også sejle til og fra Bergen Lufthavn med hurtigfærge mod destinationerne Austevoll, Sunnhordaland, Stord, Haugesund og Stavanger. Der går fast minibus mellem lufthavnen og Flesland kaj, hvor færgerne sejler til og fra.

Med Skyscanners lynhurtige, fleksible og overskuelige søgefunktioner kan du nemt finde de billigste afgange til og fra Bergen Lufthavn, uanset om du flyver fra Danmark eller et andet land, one-way eller retur.

Lufthavne nær Bergen:

 Transport til & fra lufthavnen

Kørsel skjul 

Bergen Lufthavn ligger i Flesland, cirka 20 kilometer sydvest for Bergen centrum. I bil tager turen cirka en halv time via hovedvej 580/E39 – dog nogle gange længere i myldretiden. De billigste af de flere tusinde parkeringspladser i og omkring lufthavnen ligger omkring en halv kilometer væk. De nærmeste ligger i det store parkeringshus umiddelbart over for terminalbygningen.

Tog skjul 

Der er ingen tog direkte fra lufthavnen. Der går dog busser direkte mellem lufthavnen og Bergen hovedbanegård. Herfra er der togforbindelser til flere hundrede byer i hele Norge og dele af Sverige.

Busser skjul 

Lufthavnsbusser kører i ekspresfart mellem lufthavnen og Bergen med stop ved Bergen Storcenter og alle byens mest populære hoteller. Desuden går der rutebiler til blandt andet Loddefjord, Storavatnet og Nesttun.

Taxa skjul 

Taxaer fra flere forskellige selskaber kører til og fra taxaholdepladsen lige over for lufthavnens hovedindgang.

 Hvem flyver til Bergen

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Bergen Lufthavn

Adresse:
Bergen lufthavn,
P.O. Box 34,
Flyplassveien 555,
Flesland,
5869 Bergen,
NORWAY

Tlf.:+47 (0)67 031100
Fax:+47 (0)67 031101

Websted:

Ejer:
Avinor AS

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:5° 13' 9'' E
Breddegrad:60° 17' 36'' N
IATA kode:BGO
ICAO kode:ENBR

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.