Kort

 Antalya Lufthavn

Når en tur til Antalyas skønne strande går via Antalya Lufthavn får man automatisk en oplevelse ekstra med i bagagen. I 2011 vandt lufthavnen således Airport Council Internationals (ACI) pris for bedste lufthavn i Europa for lufthavne i størrelsen 10-25 millioner årlige rejsende på grund af topkvalitet, høj sikkerhed og social ansvarlighed.

Man skal da heller ikke længere tilbage end 1998 for at finde Antalya Lufthavns åbning, så alt er topmoderne og gearet til millioner af internationale rejsende. Shopping-mulighederne er rigelige med mulighed for at købe legetøj, smykker, ure, solbriller, tørklæder, håndtasker og Turkish delights til den søde tand. Er du på jagt efter lidt mere solid føde, så er der noget for enhver smag blandt de 35 restauranter, caféer og bistroer!

Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du betale dig ind i CIP Lounge – en hel terminal dedikeret til luksus. Du kommer hurtigere gennem sikkerhedstjeks og kan læne dig tilbage i behagelige sofaer og stole.

Brug Skyscanners søgeværktøj til at finde de billigste flyafgange fra din nærmeste lufthavn. Med de mange charterfly fra Danmark kan det måske bedre betale sig at søge fra ’Danmark’ for at sammenligne priser fra alle Danmarks lufthavne – måske er der penge at spare ved at flyve fra en anden lufthavn end den allernærmeste. Og så er Skyscanners søgefunktion akkurat lige så fleksibel som dine rejsedatoer! Indtast dato, måned eller år, og vælg mellem masser af rejsemuligheder!

 

Lufthavne nær Antalya:

 Transport til & fra lufthavnen

Kørsel skjul 

Antalya Lufthavn er forbundet med Antalya bycentrum via D400-vejen. Ved at følge skiltningen mod lufthavnen tager køreturen cirka 20 minutter. Ved lufthavnen er der desuden skiltning for hver terminal.

Tog skjul 

Der er ingen togforbindelser til hverken Antalya Lufthavn eller Antalya by.

Busser skjul 

Der er masser af busser til og fra lufthavnen. Der går offentlig bus mellem Antalya Lufthavn og by hver halve time. Nogle af flyselskaberne sørger for at fragte passagerer til og fra centrum, mens endnu flere af rejsearrangørerne sørger for, at deres kunder kommer direkte til og fra deres hotel.

Taxa skjul 

Taxaerne er parkeret uden for ankomsthallerne ved alle lufthavnens terminaler. Alle registrerede taxachauffører har her et særligt lufthavns ID-kort, og der er desuden prisskilt for lokale ture foran hver taxaholdeplads.

 Hvem flyver til Antalya

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Antalya Lufthavn

Adresse:
DHMI,
Hava Liani Basmüdürlügü,
07030 Antalya,
TURKEY

Tlf.:0242 330 36 48
Fax:0242 444 74 23

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:30° 47' 26'' E
Breddegrad:36° 54' 20'' N
IATA kode:AYT
ICAO kode:

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.