Kort

 Málaga Lufthavn

Solrige Malaga Lufthavn har et væld af ting, der kan holde rejsende beskæftigede før deres flyafgange. Der er over 50 butikker i Malaga Lufthavn, som sælger alt fra mode og skotøj til elektronik, bøger, mad, smykker, tasker og kosmetik. Tag i The Sweet Market for chokolade eller Adidas for løbesko – uanset, hvad du har brug for, skal du nok finde det her.

Malaga Lufthavn har et hotel, som er praktisk at bruge, hvis der er forsinkelser. Der er også masser af barer og restauranter, som serverer spanske delikatesser, hvis du har brug for et sted at slappe af. La Morgana er et af disse steder og styres af intet mindre end en Michelin-kok. Hvis du har lyst til at forkæle dig selv, så find vej til VIP-loungen for et mindre beløb og nyd luksus og ro, før du flyver.

Skyscanners hurtige og fleksible søgeværktøjer hjælper dig med at finde de billigste fly til Malaga Lufthavn. Du kan søge efter dato, måned eller år og efter flyselskab, hvis du foretrækker det. Find fly fra Malaga Lufthavn uden destination ved at bruge det smarte ‘Overalt’-værktøj, der sammenligner priser på millioner af destinationer og lader dig vælge det bedste tilbud – prøv det, og tast ”Overalt” ind som destination.

Lufthavne nær Malaga:

 Transport til & fra lufthavnen

Kørsel skjul 

Malaga Lufthavn er en af Spaniens travleste lufthavne og er godt placeret med nem adgang til hele den populære region Costa del Sol. Det er let at komme til lufthavnen fra Malagas bycentrum.

Fra nord – tag N331 I sydlig retning, indtil du rammer E15, hvor der er skilte mod lufthavnen

Fra syd og øst – tag E15 og følg skilte mod lufthavnen

Fra vest – tag E357 i østlig retning og følg skiltene mod lufthavnen.

Tog skjul 

Der er en metrostation i Malaga Lufthavn i Terminal 3. Togene kører ofte fra Maria Zambrano Station i Malaga centrum, hvor man kan fortsætte togrejsen mod for eksempel Sevilla og Madrid.

Busser skjul 

Der er et udvalg af busser, som kører til og fra Malaga Lufthavns Terminal 3.

Express Bus stopper ved rutebilstationen ved siden af hovedbanegården i Malaga by. De afgår hver halve time fra terminalbygningen.

En anden ekspresbus rejser uden stop til og fra from Marbella rutebilstation, som ligger lige uden for byen.

Der er også to relativt nye busruter, som forbinder Malaga Lufthavn med Sevilla og Grenada med afgang én gang om dagen.

Taxa skjul 

Malaga Lufthavn har taxaholdeplads uden for hovedterminalbygningen. Bemærk, at taxaerne her ikke har taxameter, og at prisen aftales, inden der køres. Vær sikker på, at du får en pris, før du kører nogen steder.

 Hvem flyver til Malaga

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Malaga Lufthavn

Adresse:
Avda Garcia Morato s/n,
E-29004 Malaga,
SPAIN

Tlf.:902 404 704

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:4° 29' 53'' W
Breddegrad:36° 40' 18'' N
IATA kode:AGP
ICAO kode:

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.