Kort

 Buenos Aires Jorge Newbery lufthavn | Guide til lufthavnen

Her på siden finder du oplysninger og informationer om Buenos Aires Jorge Newbery lufthavn. Se på kortet hvor Buenos Aires Jorge Newbery lufthavn ligger og hvilke lufthavne der ligger i nærheden. Skal du i kontakt med lufthavnen finder du et link til deres hjemmeside og du finder også telefonnummer samt adresse.

Med Skyscanner kan du også finde flybilletter til Buenos Aires Jorge Newbery lufthavn. Skal du bestille en flyrejse til lufthavnen, så benyt dig af søgeboksen øverst. 

Skyscanner søger på billige flybilletter til og fra lufthavne overalt i verden. Så skal du til en anden lufthavn end Buenos Aires Jorge Newbery, så kan vi også hjælpe med det!

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted til, eller fra, Buenos Aires Jorge Newbery lufthavn.

Lufthavne nær Buenos Aires Jorge Newbery:

 Hvem flyver til Buenos Aires Jorge Newbery

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Buenos Aires Jorge Newbery Lufthavn

Adresse:
Avenida Rafael Obligado S/N,
C 1425 DAA Buenos Aires,
ARGENTINA

Tlf.:+54 (0)11 47786525
Fax:+54 (0)11 45655300

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:58° 24' 56'' W
Breddegrad:34° 33' 32'' S
IATA kode:AEP
ICAO kode:SABE

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.