Sammenlign og spar på hoteller i Phoenix

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Phoenix hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Phoenix området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Phoenix hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Phoenix – Sammenlign billige hoteller i Phoenix

Arizonas hovedstad er USA's sjettestørste by og har masser af forskellige indendørs og udendørs attraktioner – og naturligvis hoteller og hostels i alle mulige afskygninger.

Scottsdale

Scottsdale øst for centrum var oprindeligt en forstad, men er nu vokset sammen med Phoenix. Området er blandt andet kendt for sine forrygende shoppingmuligheder (inklusive Fashion Square Mall, et af de største i USA) og kunstgallerier med udstillinger fra både lokale og internationale kunstnere. Både ”Old Town” Scottsdale og ”Downtown” Scottsdale har masser af moderne barer, natklubber og restauranter. Desuden er der en del vilde vest-attraktioner for både børn og voksne, og så er Scottsdale med omkring 200 golfbaner et rent paradis for golfentusiaster.

Deer Valley

Et af de sikreste områder i Phoenix og med flere familievenlige hoteller og attraktioner. Deer Valley Park har en pool, legeplads, toiletter, picnicområde, grill og plads til at spille basketball, fodbold, tennis, softball og volleyball. Området har også masser af restauranter og butikker. Du kan også tage på en helt unik vandretur i Deer Valley Rock Art Center, et beskyttet historisk område med 1500 helleristninger fra indianere.

Glendale

Glendale er et af de områder i Phoenix, der tilbyder mest traditionel amerikansk storbyunderholdning. Både Arizona Cardinals (NFL) og Arizona Coyotes (NHL) har hjemmebane her, og du kan vælge mellem et enormt udvalg af barer, restauranter, natklubber, butikker og biografer – ikke mindst i Westgate Entertainment District. Desuden er der historiske parker og ranches, botaniske haver og masser af unikke butikker, hvor tingene laves og sælges på gammeldags manér.

Downtown

Downtown er Phoenix’ centrale forretningsdistrikt med masser af muligheder for forretningsrejsende. Er du for eksempel til convention, er der masser af gode steder at nyde en lækker frokost. I den nordlige del af downtown er der også masser af underholdning inden for kunst og kultur. Her ligger Roosevelt Row, downtowns kunstdistrikt, som med diverse gallerier, studier, restauranter, caféer, butikker og museer kendt som et af USA's bedste af slagsen.

Paradise Valley

Navnet sælger nærmest sig selv. Paradise Valley er for udendørsentusiaster. Der er flere bjerge i området, og strenge forureningslove betyder, at der er masser af frisk luft på vandreture. Naturen er den ubestridte hovedattraktion her, og især vandreture til toppen af Camelback Mountain og Mummy Mountain er populære.