Pellston

23. maj 2019 - 24. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Pellston omfatter Lighthouse View Motel, Quality Inn Saint Ignace og Murray Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Pellston ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Pellston

fra kr. 475
fra kr. 2.095

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 500 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Pellston er august med en gennemsnitspris på kr. 899 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 619 pr. nat. Dette er 7% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 667 set over de foregående 12 måneder.
I Pellston er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 10,9°C/51,5°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 25,0°C/77,0°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -13,4°C/7,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Pellston er Pellston (PLN) (2,12 km).

Planlæg en rejse til USA