Columbus

29. jul. 2019 - 30. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Columbus omfatter Holiday Inn Express & Suites Columbus North baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Columbus ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Columbus

fra kr. 557

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 466 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Columbus er marts med en gennemsnitspris på kr. 715 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 549 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 543 set over de foregående 12 måneder.
I Columbus er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 27,4°C/81,2°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 33,0°C/91,4°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 0,8°C/33,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Columbus er Columbus Lowndes County (UBS) (5,20 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Columbus Golden Triangle Reg. (16,81 km)

Planlæg en rejse til USA

I og omkring Columbus