Kiev

30. aug. 2019 - 31. aug. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kiev omfatter Senator Victory Square, Ramada Encore Kiev og Terra Nova Sport&Spa Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kiev ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Kiev

fra kr. 222
fra kr. 395
fra kr. 983

Hvad siger de rejsende om Kiev?

9,8
Historieelskere
7,6
Nattelivselskere
7,5
Familierejsende
7,4
Grønne rejsende
7,2
Madelskere
Medlemsanmeldelser (144)
Chiara Badin
Chiara Badin
24-03-19

Gå fra havnen til Sant'Andrea. Pečerskaja Lavra spiritualitet. Kirkens gyldne kupler. Kirken af Saint Sophia. Afslappende parker ...

06-01-19

Brugt til at bo her, men ville rejse der igen i hjertet! Du kan ikke slå bar scene, historie, seværdigheder og snavs billige priser. Let at gå til de fleste steder, men der er også uber og uklon. Ride metroen, hvis du føler dig eventyrlystne.

Debbie Fortes
Debbie FortesDubai
21-10-18

Kiev er kendt for sin gadekunst og vægmalerier. Du kan finde den i alle gadehjørner. Ukrainerne vil gerne have deres street art scene kendt for verden.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
21-06-17

Jeg var simpelthen fascineret af denne by. Stort rene veje, velholdte guldkuppede kirker, hyggelige parker med statuer og arkitektur som ingen andre.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 313 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kiev er september med en gennemsnitspris på kr. 445 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i august sidste år var kr. 420 pr. nat. Dette er 11% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 374 set over de foregående 12 måneder.
I Kiev er den forventede gennemsnitstemperatur i august 19,9°C/67,7°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 25,7°C/78,3°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -5,1°C/22,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Kiev er Kiev Zhuliany (IEV) (7,43 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Kiev Boryspil (30,02 km)

Planlæg en rejse til Ukraine