Tekirova

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Tekirova omfatter Villa Elena, Villa Tekirova og Villa Lale baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Tekirova ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Tekirova

fra kr. 394
fra kr. 789
fra kr. 1.469

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 282 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Tekirova er juli med en gennemsnitspris på kr. 980 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 664 pr. nat. Dette er 24% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 503 set over de foregående 12 måneder.
I Tekirova er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 28,8°C/83,8°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 34,7°C/94,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 4,9°C/40,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Tekirova er Antalya (AYT) (50,71 km).

Planlæg en rejse til Tyrkiet