Sarigerme

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Sarigerme omfatter Miray Villas, Palmyra Hotel og Turkuaz Apart Sarıgerme baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Sarigerme ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Sarigerme

fra kr. 383
fra kr. 650
fra kr. 783

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 250 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Sarigerme er august med en gennemsnitspris på kr. 450 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 375 pr. nat. Dette er 3% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 361 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Sarigerme er Dalaman (DLM) (7,12 km).

Planlæg en rejse til Tyrkiet