Merzifon

26. okt. 2019 - 27. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Merzifon omfatter Uluhan Hotel, Ilk Pension og Fimar Life Thermal Resort Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Merzifon ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Merzifon

fra kr. 216

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 208 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Merzifon er august med en gennemsnitspris på kr. 424 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 320 pr. nat. Dette er 12% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 281 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Merzifon er Merzifon (MZH) (6,77 km).

Planlæg en rejse til Tyrkiet