Kars

16. dec. 2019 - 17. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kars omfatter Sim-Er Hotel og Kars Konak Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kars ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 231 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kars er juli med en gennemsnitspris på kr. 391 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 293 pr. nat. Dette er 8% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 317 set over de foregående 12 måneder.
I Kars er den forventede gennemsnitstemperatur i december -2,5°C/27,5°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 16,7°C/62,1°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -5,9°C/21,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Kars er Kars (KSY) (4,61 km).

Planlæg en rejse til Tyrkiet

I og omkring Kars