Otrokovice

13. dec. 2019 - 14. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Otrokovice omfatter Penzion Harley Pub, Apartmán Meduňková og Brunetti Suite Zlín baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Otrokovice ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Otrokovice

fra kr. 217
fra kr. 297

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 354 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Otrokovice er august med en gennemsnitspris på kr. 460 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 460 pr. nat. Dette er 12% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 402 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Otrokovice er Brno (BRQ) (61,65 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Ostrava (69,77 km)

Planlæg en rejse til Tjekkiet