Lednice

13. dec. 2019 - 14. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Lednice omfatter Apartmány U Jakuba, Penzion Sluneční dům og Vila Veronika baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Lednice ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Lednice

fra kr. 242
fra kr. 291

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 405 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Lednice er august med en gennemsnitspris på kr. 529 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 529 pr. nat. Dette er 11% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 470 set over de foregående 12 måneder.
I Lednice er den forventede gennemsnitstemperatur i december 0,2°C/32,4°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 26,4°C/79,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -3,4°C/25,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Lednice er Brno (BRQ) (40,14 km).

Planlæg en rejse til Tjekkiet