Klaeng

21. dec. 2019 - 22. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Klaeng omfatter Kevin Resort, Wang Kaew Resort og Rayong Rental Avatara baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Klaeng ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Klaeng

fra kr. 469
fra kr. 755
fra kr. 791

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 197 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Klaeng er oktober med en gennemsnitspris på kr. 456 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 322 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 329 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Klaeng er Pattaya (Chonburi) (UTP) (69,86 km).

Planlæg en rejse til Thailand