Ban Rangsit

20. dec. 2019 - 21. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ban Rangsit omfatter Don Muang Hotel, Amari Don Muang Airport Bangkok og SweetLoft Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ban Rangsit ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 177 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ban Rangsit er september med en gennemsnitspris på kr. 557 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 186 pr. nat. Dette er 95% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 363 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Ban Rangsit er Bangkok Don Meung (DMK) (17,83 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Bangkok Suvarnabhumi (36,37 km)

Planlæg en rejse til Thailand