Ta-kuang-li

24. mar. 2019 - 25. mar. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ta-kuang-li omfatter Ocean View Starlight Suite, NIOU CHE SONG B&B og Kenting Houbihu Camping Car B&B baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ta-kuang-li ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 401 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ta-kuang-li er december med en gennemsnitspris på kr. 523 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i marts sidste år var kr. 488 pr. nat. Dette er 4% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 466 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Taiwan