Hengchun Township

20. apr. 2019 - 21. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Hengchun Township omfatter Rich House B&B, Dufa Luxury Manor og Howard-Superior House baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Hengchun Township ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 276 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Hengchun Township er september med en gennemsnitspris på kr. 958 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 457 pr. nat. Dette er 8% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 497 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Hengchun Township er Hengchun (HCN) (11,35 km).

Planlæg en rejse til Taiwan