Luleå Kallax

27. aug. 2019 - 28. aug. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Luleå Kallax omfatter Quality Hotel Luleå, Clarion Hotel Sense og Elite Stadshotellet Luleå baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Luleå Kallax ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Luleå Kallax

fra kr. 90
fra kr. 89

Hvad siger de rejsende om Luleå Kallax?

9,8
Historieelskere
7,5
Wellness
7,5
Udendørs-entusiast
7,5
Familierejsende
Medlemsanmeldelser (3)
Paulina & Robert
Paulina & RobertStockholm
06-01-17

Luleås beach - Gultzaudden. Nice area for a walk in the winter and nice for picnics or a swim in the summer.

Peter Parnes
Peter ParnesLuleå
20-09-11

Carsten Bennerstål
Carsten BennerstålLuleå
29-07-15

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 620 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Luleå Kallax er juni med en gennemsnitspris på kr. 718 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i august sidste år var kr. 669 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Luleå Kallax er den forventede gennemsnitstemperatur i august 14,1°C/57,3°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 20,2°C/68,4°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -13,5°C/7,7°F.
Den nærmeste lufthavn ved Luleå Kallax er Luleå Kallax (LLA) (4,51 km).

Planlæg en rejse til Sverige