Luleå Kallax

14. dec. 2019 - 15. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Luleå Kallax omfatter Elite Stadshotellet Luleå, Comfort Hotel Arctic og First Camp Luleå baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Luleå Kallax ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Luleå Kallax

fra kr. 785
fra kr. 687

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 674 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Luleå Kallax er juni med en gennemsnitspris på kr. 781 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i december sidste år var kr. 727 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Luleå Kallax er den forventede gennemsnitstemperatur i december -7,2°C/19,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 20,2°C/68,4°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -13,5°C/7,7°F.
Den nærmeste lufthavn ved Luleå Kallax er Luleå Kallax (LLA) (4,51 km).

Planlæg en rejse til Sverige