Linköping

30. okt. 2019 - 31. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Linköping omfatter Elite Grand Hotel Norrköping, Hotel Drott og The Lamp Hotel & Spa baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Linköping ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Linköping

fra kr. 685
fra kr. 698

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 624 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Linköping er april med en gennemsnitspris på kr. 815 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 728 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 714 set over de foregående 12 måneder.
I Linköping er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 6,6°C/43,9°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 21,1°C/70,0°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -4,4°C/24,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Linköping er Linköping City (LPI) (3,48 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Norrköping Kungsängen (41,26 km)

Planlæg en rejse til Sverige