Hemavan

17. apr. 2020 - 18. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Hemavan omfatter Bjørkheim Sokkel, 4 Person Holiday Home in Tärnaby og Vid Gondolen baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Hemavan ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Hemavan

fra kr. 962

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er september, med et gennemsnit på kr. 579 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Hemavan er maj med en gennemsnitspris på kr. 834 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 715 pr. nat. Dette er 2% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 700 set over de foregående 12 måneder.
I Hemavan er den forventede gennemsnitstemperatur i april -2,3°C/27,8°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 15,4°C/59,7°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -12,2°C/10,0°F.
Den nærmeste lufthavn ved Hemavan er Hemavan Tärnaby (HMV) (1,15 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Mo i Rana Røssvoll (72,18 km)

Planlæg en rejse til Sverige