Kalkudah

24. maj 2019 - 25. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kalkudah omfatter Gnanam Holiday Inn, AHSRAM Accommodations og Pasikkudah Resort - Guest House baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kalkudah ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Kalkudah

fra kr. 190
fra kr. 148
fra kr. 377

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er august, med et gennemsnit på kr. 144 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kalkudah er maj med en gennemsnitspris på kr. 669 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 593 pr. nat. Dette er 43% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 338 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Kalkudah er Batticaloa (BTC) (27,97 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Gal Oya (65,88 km)

Planlæg en rejse til Sri Lanka