Kalkudah

24. feb. 2019 - 25. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kalkudah omfatter Gnanam Holiday Inn, AHSRAM Accommodations og Earl's Beach Rest baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kalkudah ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 198 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kalkudah er januar med en gennemsnitspris på kr. 198 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 601 pr. nat. Dette er 25% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 446 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Sri Lanka