Colombo

18. mar. 2019 - 19. mar. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Colombo omfatter The Colombo Hotel, Colombo Village og Heina Villa Colombo Sri Lanka baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Colombo ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er september, med et gennemsnit på kr. 280 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Colombo er marts med en gennemsnitspris på kr. 323 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i marts sidste år var kr. 306 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 301 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Sri Lanka