Antigua

27. feb. 2020 - 28. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Antigua omfatter Apts Club Montecastillo, Villa Villa Concha og Duplex la Colina baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Antigua ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Antigua

fra kr. 628
fra kr. 753
fra kr. 924

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juni, med et gennemsnit på kr. 538 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Antigua er august med en gennemsnitspris på kr. 888 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 646 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 656 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Antigua er Fuerteventura (FUE) (15,10 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Lanzarote (70,91 km)

Planlæg en rejse til Spanien