Apia

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Apia omfatter Saletoga Sands Resort & Spa, Return to Paradise Resort and Spa og Moatoga Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Apia ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Apia

fra kr. 482
fra kr. 1.403
fra kr. 413

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 431 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Apia er december med en gennemsnitspris på kr. 517 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 465 pr. nat. Dette er 2% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 478 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Apia er Apia Fagalii (FGI) (1,80 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Apia Faleolo (26,99 km)

Planlæg en rejse til Samoa