Kacyiru

27. mar. 2019 - 28. mar. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kacyiru omfatter apartment, ORANGE TREE IN APARTMENT og One Hill Motel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kacyiru ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Kacyiru

fra kr. 254
fra kr. 420
fra kr. 1.076

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 341 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kacyiru er april med en gennemsnitspris på kr. 717 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i marts sidste år var kr. 560 pr. nat. Dette er 11% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 499 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Rwanda