Vladikavkaz

22. apr. 2019 - 23. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Vladikavkaz omfatter Rooms Hotel Kazbegi, Armkhi Hotel og Stancia Kazbegi baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Vladikavkaz ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Vladikavkaz

fra kr. 289
fra kr. 777

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 155 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Vladikavkaz er september med en gennemsnitspris på kr. 190 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 190 pr. nat. Dette er 5% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 180 set over de foregående 12 måneder.
I Vladikavkaz er den forventede gennemsnitstemperatur i april 9,9°C/49,7°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 25,8°C/78,4°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -6,0°C/21,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Vladikavkaz er Vladikavkaz (OGZ) (20,61 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Magas (42,35 km)

Planlæg en rejse til Rusland